Šta je novo?

Broj koji ste zvali trenutno nije u mogucnost da odgovori na vas poziv

cilset

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2005
Poena
319
Sta znaci ova poruka? Dobijem je kada sa fiksnog ili mobilnog 064 zovem jedan mobilni 064. Da li je to roaming, preusmeravanje, sta to moze biti?

Naravno, na kraju ide ono uobicajeno - molimo pokusajte kasnije. Da li gore navedena poruka sigurno znaci da broj koji zovem nije iskljucen?

Mislim da je to aktivirana zabrana dolaznih poziva na tom broju, isprobavao sam kako to radi i koliko se secam bas tu poruku cuje pozivalac.

Meni je neko rekao da se tu radi o roamingu!

Ako je aktivirana zabrana dolaznih poziva na tom broju, zasto onda ne dobijem obavestenje o pristiglom sms-u kada sms posaljem? Mislim da se ta zabrana ne odnosi i na sms!

mislim da se radi o preusmeravanju poziva, ja sam to skoro probao. s tim što kad preusmerava pozive skida i kredit sa tog broja (bar mi se tako čini, ako me sećanje služi). kad nestane kredita dobijaš tu poruku, da poziv ne može biti ostvaren. zato SMS stiže, a pozivi ne prolaze

:wave:

E nije zabrana dolaznih poziva, tad kaze "pozvani korisnik je stavio zabranu na dolazne pozive" :)

sad sam ubacio ceo naslov u gugl i prvi rezultat je ovo: http://www.elitesecurity.org/t128411-0

Poslednja izmena:
Prethodna poruka se dobija kada je prepaid broj iskljucen iz mreze usled nedopunjavanja. Naime, ukoliko prepaid broj nije dopunjavan kreditom u roku od 12 meseci od poslednje dopune, kartica se iskljucuje i korisnik ne moze da poziva kao ni da prima pozive.
Pozdrav

Istu takvu poruku sam ja dobio kada su druga privremeno isključili zbog neizmiravanja obaveza na postpaidu...

Poruka se dobije kada ukucate sifru **21*063678910#
Ako hocete da izbegnete NEPOZELJAN poZiv to je to :D
Deaktivira se sa CANCEL ALL DIVERTS

Poslednja izmena:
To znaci, da je korisnik u roming i nema kredita, ili da je preusmerio pozive i nema kredita. A ako je postpaid onda znaci da su mu iskljucili telefon zbog neizmirenja obaveza.

kada se radi o roamingu cesto je poruka "Poziv trenutno nije moguce ostvariti, pokusajte kasnije".

ja sam ovakvu ili mozda slicnu poruku dobijao kada sam pokusavao da dobijem sestru koja je tada uzela VIP karticu,znaci na samom pocetku kada im je mreza vise pucala nego sto je radila.

Pa zar nije jednostavnije iskljuciti mobilni telefon? ;)

Znaci,ova gore pomenuta poruka se dobije kada se ukuca ona sifra!!! Covek je to pitao i to sam odgovorio.

Mozda se poruka dobija (SLICNA) i kada si u romingu itd...

Gledajte pitanje i na njega odgovarajte. A to sto drugi korisnici ne mogu da vas dobiju - to je druga prica. Postoje i za to resenja :d

Kada iskljucite tel dobijete svima poznatu poruku, a za ovu bas i ne znaju svi (npr. moj sef kada hocu da ga iskuliram ili kupci ;) a NISAM isljucio tel, zar ne?)

Evo sad sam probao ono odozgo na mom 062 broju gde je izmedju * i # ubacen 063 broj i svaki poziv upucen na 062 je preusmeren na 063 i nema nikakve poruke o preusmerenju niti o nedostupnosti. Jedino kad sa 063 pozovem doticni 062 dobija se signal zauzeca.
Zakljucak je da kada ono ukucas, u stvari preusmeravas sve tvoje pozive na taj broj i kada taj pokusa da te pozove dolazi do petlje tj. kao da pokusava da pozove samog sebe.

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno