Šta je novo?

Broadcast na ProgDVB

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
namestio nam na racunaru sa dvb kartom ProgDVB, nasao kanale, i podesio broadcast server sa default vrednostima.

kod sebe sam instalirao progdvb, i u device listi izabrao broadcast klijent sa podacima o serveru. ali imam sad problem, kako da dobijem sliku kod mene? nemam nikakav spisak kanala, a kad pustim na serveru neki program, ne znam kako da ga vidim na mom ekranu...

jel neko zna kako se ovo radi?

Na računaru gde ti je ugrađen SS2 u My network places imaš dve Local Area Conection i to jednu za mreznu karticu i drugu za B2C2 Broadband Receiver PCI Adapter. Potrebno je da napraviš mrežni most između njih. Postupak je sledeći selektuješ obe LAC pa desni klik i imaš upit za pravljenje mosta. :wave:

A sta ako imam dvije mrezne, i jedna je povezana sa drugim mojim kompom a druga sa mrezom sa pristupom na net i te dvije konekcije su bridzovane, ne mogu da bridzujem satelitski adapter ni sa cim.....
Jel moze kako bez tog bridza???
Citao sam po nekim sajtovima, bolje reci gledao jer je sve bilo na ceskom i njemackom, ali nigdje se nije nikako spominjao nikakav bridz ?????

pokusao sam network bridge ali mi onda cela mreza ne radi, ako stavim fiksnu adresu tom bridgu onda mi ne radi skystar karta... probacu sa RRAS0om izmedju 2 karte

Moras da kopiras spisak kanala na drugi racunar

ali kako? ne znam gde je ta opcija u progdvb-u...

Pa kopiras iz komadera folder channels

Vrh Dno