Šta je novo?

Brisanje System volume information-a

• Začetnik teme Začetnik teme Bokaco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Posto sam iskoristio hdd da povezem na standalone divx plejer, nervira me sto mi se na spisku fajlova/foldera pojavljuje i ovaj folder. Moze li se on nekako izbrisati. File sistem je fat32.
Pozdrav

Ok, bacio sam pogled, ali ne vidim kako da ga izbrisem. Sad sam na poslu i mantaju mi se brojke pred ocima. 🙁

Ja ga brišem tako što dodam sebe kao usera da imam sva prava nad folderom i onda ga obrišem bez problema (NTFS). Eventualno neki predlažu brisanje iz nekog Live Linux paketa.

Uspeo, hvala na pomoci.

Ja ga brišem tako što dodam sebe kao usera da imam sva prava nad folderom i onda ga obrišem bez problema (NTFS).

Mozda je glupo ali kako dodas sebe kao user-a a da imas sva prava?Konkretno da ispraznis taj glupi System volume information.

Poslednja izmena:
Ako koristiš Windows XP, prvo provjeri imaš li tab Security kad odeš na Properties od foldera System volume information. Ako imaš, klikni na njega, idi na Add i otkucaj svoj username za Windows sa kojim si ulogovan. Idi na OK, i zatim štrikiraj Full control i idi na OK. Zatim obriši folder.

Ukoliko nemaš tab Security, prvo moraš uraditi sledeće: uđeš u My Computer, meni Tools -> Options -> tab View -> na dnu nađeš "Use simple file sharing" i odštrikiraš ga. Ideš na OK i to je to. Možda ćeš morati da restartuješ komp da bi ti se pojavio Security tab. Zatim ponovi postupak za dodavanje usera u Security tabu.

Ako koristiš Windows XP, prvo provjeri imaš li tab Security kad odeš na Properties od foldera System volume information. Ako imaš, klikni na njega, idi na Add i otkucaj svoj username za Windows sa kojim si ulogovan. Idi na OK, i zatim štrikiraj Full control i idi na OK. Zatim obriši folder.

Ukoliko nemaš tab Security, prvo moraš uraditi sledeće: uđeš u My Computer, meni Tools -> Options -> tab View -> na dnu nađeš "Use simple file sharing" i odštrikiraš ga. Ideš na OK i to je to. Možda ćeš morati da restartuješ komp da bi ti se pojavio Security tab. Zatim ponovi postupak za dodavanje usera u Security tabu.

To care 🙂 Hvala!

Nazad
Vrh Dno