Šta je novo?

brisanje maila na serveru

OxyS

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
svakodnevno dobijam mailove sa attachmentom od nekoliko MB i ne mogu da se resim toga.pokusao sam da preko webmaila podesim filtere da mi direktno na serveru brise te poruke,ali i dalje stizu,stim da se automatski smestaju u DELETED folder.jel zna neko kako to da zaustavim.koristim eunet

Samo raspakuj, startuj exe i podesi konekcije.

Prilozi

• magic mail monitor.rar
    72.2 KB · Pregleda: 58
dobra stvar ovaj mail monitor,kad vec nema neko prakticnije resenje
cheers

pa mora da mi bude ukljucen i da proveravam sta cu da skinem ,pa tek onda outlook da palim.zar ne bi bilo lakse podesiti nekako filtere i da oni sami brisu cim stikne poruka

pa mora da mi bude ukljucen i da proveravam sta cu da skinem ,pa tek onda outlook da palim.zar ne bi bilo lakse podesiti nekako filtere i da oni sami brisu cim stikne poruka
Pa nisi dao dovoljno podataka... Kakvi su ti mailovi, ko ih šalje, postoji li način da se nekako identifikuju...?

pa sad i koristim MMM,samo sto prvo rucno obrisem na serveru kad mi prikaze mailove(naravno preko njega brisem,ne kacim se na web-mail:D ),pa skinem sa outlookom.
Prijavio sam se na taj sajt,al nemam pojma pod kojom sifrom pa da se ulogujem i probam nenako da se odjavim,jer u mailovima ne postuju link za odjavu.Zasad ce i MMM da posluzi.
Jel ima u MMM neka opcija da on sam obrise poruku sa odredjenog domaina.Ja ne mogu da nadjem

Nazad
Vrh Dno