Šta je novo?

Brisanje kontakata sa Samsung A72 telefona?

EBlackadder

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2007
Poruke
111
Poena
320
Drugari, šta li sam mogao da poremetim na mom Samsung A72 telefonu pa je pre par meseci počeo da briše pojedine kontakte, Danas sam tek primetio da u aplikaciji kontakti postoji smeće i u njemu se nalaze izbrisani kontakti u zadnjih 30 dana. Tačno piše "Izbrisano iz aplikacije null" i vreme kada će biti trajno izbrisano. Puno hvala na pomoći.
 
Da li su ti kontakti sinhronizovani sa google nalogom?
Možda si tamo nešto aktivirao?
 
Ako koristis isti nalog na drugom uredjaju i na tom uredjaju neko obrise kontakt nestace i na tvom uredjaju.
Cesto ljudi zato sto ih mrzi da otvaraju novi mail stave deci na telefon-tablet svoju adresu a ne iskljuce sinhronizacuju pa onda dodje do problema.
 
Jel si probao da potegneš ručno sync? Settings pa Account, pa onda nađi Google, pa Sync Now. Možda ti nije štiklirana opcija Sync, probaj da vidiš kada povučep notification bar da li je upaljena.
 
Imaš neki boost-er kao apk?
 
Sad gledam, imam SD čistač, app koja je bila na prethodnom telefonu i automatski je prebačena, nisam je ni koristio, sad sam je otvorio i izgleda mi da se ona ne bavi čišćenjem kontakata, makar nema tu opciju. Imam i sistemsku aplikaciju Files, koja takođe koliko vidim se ne bavi čišćenjem kontakata već samo memorije.
Sad sam prvo povratio sve kontakte iz kante, tako da sam imao puno duplih kontakata, pa sam uradio objedinjavanje. Na kraju sam obrisao kantu pa ću pratiti šta se dešava i da li se kontakti ponovo pojavljivati u kanti.
 
Nazad
Vrh Dno