Šta je novo?

Brisanje fajal

• Začetnik teme Začetnik teme mLaki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
ponekad mi se desi da fajl koji sam maločas otpakovo iz neke arhive pri pokušaju da ga obrišem kompjuter kaže ono cannot delite file xxx becouse disk iz write protected. Kada resetujem komp izbrišem ga normalno. U čemu je problem?

Windows ima obicaj da posle pristupa nekom fajlu od strane programa koji je aktivan taj fajl drzi jos neko vreme 'zakljucanim'. Trebalo bi da ga 'otkljuca' kada se taj program ugasi, ali to iz nekog razloga ne uradi bas uvek kako treba...

Hm, taj XP....

Poslednja izmena:
ako ti se samo ponekad desava ondak je neka bubica XP-a definitivno, a ako se uvek desava ondak je prilikom otpakivanja ostao aktivan program koji ga je otpakovao i zato neda da se brise! 🙂

Potrazi malo po aktivnim programima, da li neki pristupa tom fajlu... Tipa, da li je otvoren u Wordu i sl.

Da ne otvaram novi thread....
Imam vec duze vreme fajl koji mi STUPID XP ne dozvoljava da obrisem :-devil-: 😡
ime fajla je NER1466002 velicine 456MB(neki film koji sam davno narezao-ostao je negde na C particiji(mogu da vam dam i tacno ako ce da pomogne)
ima li tu pomoci??

rastafarian je napisao(la):
Da ne otvaram novi thread....
Imam vec duze vreme fajl koji mi STUPID XP ne dozvoljava da obrisem :-devil-: 😡
ime fajla je NER1466002 velicine 456MB(neki film koji sam davno narezao-ostao je negde na C particiji(mogu da vam dam i tacno ako ce da pomogne)
ima li tu pomoci??
Da ti nije slucajno mount-ovan?
Jesi li probao iz safe moda ili iz dos-a?

Koristim Fantom CD ali nije to..

Crni je napisao(la):
A jesu li pomogli safe mode ili dos?
DOS je najbolji 😛
ne bez zezanja i ja kad ispi*dim kad nesto ne mogu da izbrisem u dos pa kucaj komande!!!

Jos kada bi ja ista znao u DOS-u bilo bi to odlicno!
Nece da ga izbrise ni iz safe moda :crash:

Nazad
Vrh Dno