Šta je novo?

Braid

• Začetnik teme Začetnik teme vuk204
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
O kojim zvezdicama pricate 😀 ?
Presao sam igru, samo sam delove slagalica skupljao...

^Pa gde si ti do sad ***??? 🙂

Tu i tamo, vise tamo nego tu 😀.

Poslednja izmena:
@no name: prekopirajte taj dll u maticni folder igrice

O kojim zvezdicama pricate 😀 ?
Presao sam igru, samo sam delove slagalica skupljao...

Prodjes kroz onu prostoriju koja se zove Epilog, procitas knjige (ja ih nisam citao, mrzelo me je pa ako te ne mrzi u par reci samo da kazes :d) i izadjem tamo odakle sam krenu na pocetku igre i mogu ponovo da idem na bilo koji svet. To je kraj?

Ok, thx. Mislio sam da nesto nisam uradio kako treba pa da treba ponovo. Posle one jurnjave...pa vracanja unazad...mislio sam da ce se sresti sa princezom a ja samo prosao kroz prostorije i vratio me na pocetak...

Inace bas je extra igra, nisam dugo nista odigrao a ovo me je privuklo zato sto sam video da je platforma u old school fazonu.

Za princezu... imas ovde u temi objasnjenje 😉, cele price.
Princeza je
atomska bomba, a glavni lik je naucnik koji ju je napravio, juri za njom, zeleci da je unisti...

Ej, pa procitam ovde da se spominju neke zvezdice. Otisao na youtube i vidim da ima 8 komada da se sakupi. ***, pa ja u toku igre nisam skontao da postoje bilo kakve zvezde, ili je to pisalo u knjigama koje nisam citao.
Jel drugaciji kraj kada sakupis svih osam? Glupo mi je sto sam video gde su zvezde i kako se sakupljaju a i nije lako. Dosta mi je sto sam se sam namucio za svaku puzlu bez pomoci ,)

Прешао сам до пола игру, кад ми је досадила, али тад нисам обраћао пажњу на причу, пошто сам мислио да нема шта да стане у оних пар редова текста пред сваки свет.

Али, нисам могао да будем мање у праву. Након што сам прочитао силне хвалоспеве на неколико места, одлучио сам да кренем испочетка, али да обраћам пажњу на све овог пута.

И прича је толико добра, да ја немам речи. Једноставно, не постоји универзално објашњење, свако може да је доживи другачије. Сваки део слагалице је онда метафора за одређени део Тимове личности и начин за њено скупљање открива нешто о њему, принцези и њиховим односима.

А последњи ниво... Једна од најбољих деоница у играма од кад знам за себе.

Ostao sam bez reci. Jos kada sam na youtube-u video sta se desi kada pokupis svih osam zvezdica, kada shvatis da si isti kao Tim 😀
Boom, oduvala me je u svakom pogledu.
einstein_oppenheimer.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno