Šta je novo?

Bracket fan, negde?

H.U.D.

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2003
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. ADSL
zna li neko ima li ovakvih fan-ova negde, kao shto je ovo EverCool-ovo reshenje, koje je ( nekad) uvozio Necline?

znachi, treba mi bracket fan koji duva odozgo direktno na PCI slotove i AGP ( i kartice u njima, jel' :d )

hvala i pozdrav

Prilozi

• EverCool bracketfan sb-c1.jpeg
    EverCool bracketfan sb-c1.jpeg
    9.3 KB · Pregleda: 109
  • EverCool bracketfan sb-c2.jpeg
    EverCool bracketfan sb-c2.jpeg
    6.7 KB · Pregleda: 108
  • sb_c0000.gif
    sb_c0000.gif
    8.7 KB · Pregleda: 98
H.U.D. je napisao(la):
zna li neko ima li ovakvih fan-ova negde, kao shto je ovo EverCool-ovo reshenje, koje je ( nekad) uvozio Necline?

Doticne modele ima skoro svaki proizvodjac cooler-a.... zadnje sto se od toga moglo naci u BG-u je bio Zalman. Poenta vica je BIO..... dakle, strpljen - spasen.

Ja sam to sam napravio od aluminijumskog L-profila.

@teletabis: ma strpljAvAo sam se celo leto i nishta slichno nisam ni chuo da ima kod nas, a ne video..

j*b**e, ova Srbija je k'o Dzzibuti, nema da kupish neshto ako to ne ide po principu: 'svakom po 5 kila' ......... neisplativo, my ass :/

ajde, please, ako neko zna ili ima neshto slichno ovome na prodaju, neka se javi

10x :wave:

Poslednja izmena:
Pa kad neces da se igras sa testerom i busilicom. ;)

Ja sam tako napravio da sa strane biju 2 9-ke, a ispod graficke jos jedna 8-ica.

Trebaju ti samo aluminijumski L-profil za bocne ventilatore i T-profil za onaj od ispod.
Inace, sve sam ucvrstio na Chieftecov cage za hardove i stoji extra cvrsto.

p.s. Sve zajedno 500din za ventilatore + kradja caletove shupe za profile i shrafove. :D

e Delija , da nisi u NS, sad bih te ja angazzovao za to, uz stanovitu nadoknadu, naravno..;)
za vreme radova bih pristao i da navijam za mili ti klub, chak:D

pozdrav

Nazad
Vrh Dno