Šta je novo?

Botovi za CS 1.6?

kefalo81

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2008
Poena
350
Moze li neko da mi kaze kako da namestim botove na CS 1.6.Ja sam instalirao CS ali bez botova ,pa pitam da li postji neki nacin da ih instaliram ,posto sam vec pokusavao da ih instaliram, tako sto sam skinuo sa neta neki Zbots pa sam sa tim pokusao ali bez uspeha.

Ako neko zna kako ,neka mi pomogne!

bot_add - Adds a bot

bot_add_ct - Adds a CT (type mp_autoteambalance 0 and mp_limitteams 0 to add
as many bots as you can to a team)

bot_add_t - Adds a T (type mp_autoteambalance 0 and mp_limitteams 0 to add as
many bots as you can to a team)

Pokusao sam da uradim kako ste rekli ali kada uradim(bot_add_ct) kaze da ne prepoznaje komandu

Tek kada u instalaciju CS-a dodaš BOT softver (plugin, mod, kako se već zove) dobijaš mogućnost da koristiš gore navedene komande. Viđao sam i instalacije CS-a sa integrisanim botovima.
Svaki plugin ima uputstvo za instalaciju.

moze li to malo detaljnije, neki tutorial, jer stvarn mi nastaje kurslus u glavi a nisam bas dummy.
Kako ja da na instalaciju CS dodam bot softver, gdje se on nalazi, jel to ono sto se nalazi na program files...
Gledao sam i tutorial na youtube i nista sa nicim nema veze.
Stvari koje se navode kao postojeci fajlovi u program files, kod mene ne postoje.

Unapred se zahvaljujem.

Poslednja izmena od urednika:
Ja skinem botove sa tog sajta i onda pokrenem to i instaliram na c/program files/CT, ali nista se ne desava.
Kada pokrenem igru, onda idem +1+1+1 da ubacim nove igrace ali nista se ne desava..
Sta da radim.
Molim za pomoc, evo izgubih vec par sati...

A da, kad odem na help, pa kucam one komande bot_add, izbacuje poruku , da ne poznaje komandu..

pozz

Poslednja izmena:
Ja sam pokusao komande koje si rekao ali bez uspeha .Javlja se opet da ne prepoznaje komadu.Ako ima iko neko drugo resenje neka javi!

Moze li neko da mi kaze kako da namestim botove na CS 1.6.Ja sam instalirao CS ali bez botova ,pa pitam da li postji neki nacin da ih instaliram ,posto sam vec pokusavao da ih instaliram, tako sto sam skinuo sa neta neki Zbots pa sam sa tim pokusao ali bez uspeha.

Ako neko zna kako ,neka mi pomogne!

Gledaj da ih instaliras jedan folder iznad cstrike foldera.
Dakle u C:\Program Files\Valve po defaultu.

Onda ce da ti radi meni na + tj. +1 kao sto ti kazes:wave:

@ Kefalo treba da kopiras ovaj (zbotcz.dll) fajl u cstrike folder pod nazivom dlls, a ostale fajlove kopiras u cstrike folder.

Prilozi

• New Folder.rar
    365.7 KB · Pregleda: 377
Poslednja izmena:
batali botove......imas puno domacih servera pa pikaj sa zivim protivnicima koji se ne sudaraju i ne cuce na sred poljane i ostre noz!.............mada...ima svacega na domacim serverima :D:D:D:D

A ima li iko ikakvu ideju kako da dodjem do tih servera, koja je procedura.
Sory, ,mozda moja pitanja djeluju neuka, ali ja nikad nisam igrao igrice na taj nacin:p..

pozz

skini botove sa ovog linka:http://www.fileplanet.com/182178/180000/fileinfo/Counter-Strike-1.6---Z-Bot
Z Bot su najbolji botovi,ne baguju se i ne trce po mapi kao retardi,cak ni na najmanjoj tezini
e sad kako se ne bih cimao sa stalnim kucanjem komande za ubacivanje botova za sam bindovao komande,na "=" ubacujem countere a na "-" teroriste ,komanda za to ti je:
bind - bot_add_t
bind = bot add_ct

uzivaj ;)

Da li postoje botovi za ovaj novi protokol V42

Vrh Dno