Šta je novo?

Borland Kylix 3 (C++ i Delphi za linux) jeftino!

silverglider

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
30.07.2000
Poena
770
Ko hoce, odnosno moze, ima lepu priliku da kupi Borland Kylix 3 Professional verziju za samo 19,95€ preko doticnog sajta. Firma je pouzdana - od njih sam i pre kupovao. Ovo je kratkorocna akcija; obratiti paznju na to da se zbog cene dobija samo CD na kojem je i dokumentacija u elektronskoj formi. Nema stampanog materijala (kutija teska inace par kila), a nema ni podrske (na koju ionako niste navikli). No, proizvod je potpuno legalan, za izuzetno malo para (valjda inace kosta 319€) i to znaci da je valjda "apgrejdabilan", valjda i cross upgrade radi - na windows Delphi i C++ Builder.

silverglider je napisao(la):
Ko hoce, odnosno moze, ima lepu priliku da kupi Borland Kylix 3 Professional verziju za samo 19,95€ preko doticnog sajta. Firma je pouzdana - od njih sam i pre kupovao. Ovo je kratkorocna akcija; obratiti paznju na to da se zbog cene dobija samo CD na kojem je i dokumentacija u elektronskoj formi. Nema stampanog ****** (kutija teska inace par kila), a nema ni podrske (na koju ionako niste navikli). No, proizvod je potpuno legalan, za izuzetno malo para (valjda inace kosta 319€) i to znaci da je valjda "apgrejdabilan", valjda i cross upgrade radi - na windows Delphi i C++ Builder.

Sjajno, evo ja sam se stvarno primio, odem na sajt i cvrc! Ljuti nemacki. Priznajem da nista ne razumem, a cena od 20 evrica deluje fenomenalno, toliko da sam spreman da platim. Ako ima nacina da se savlada jezicka barijera i eventualna finansijka (nije mi jasno kako bih platio nemcima) odmah uzimam.

Sto se tice jezicke barijere ja sam je savladao uz obimnu upotrebu altavistinog prevodioca (ne prevede bas sve tacno ali dovoljno da razumes o cemu se radi) a sto se tice placanja za to sam upotrebio sestrinu Visa Virtuon karticu izdatu u Raiffeisen banki i nisu se bunili sem sto sam im poslao pogresan expiry date pa sam to morao ponovo da saljem, valjda ce sutra u toku dana da jave jel sve ok.

Meni stigao juce paketic, znaci nije zvaka :)

Silver, nisam ukapirao taj deo sa upgradeom? Da li i kako ova verzija moze da se iskoristi za dobijanje legalnog okruzenja za Win platforme?

Borland je do sada davao uvek cross-upgrade izmedju svojih proizvoda iste klase; na primer, sa delphija pro na c++ builder pro i obratno. Tako da ne vidim u cemu bi i ovo bilo izuzetak (u okviru Pro klase njihovih alata).

Za ovaj paket ne isporucuju knjige u stampanom obliku (mada ima na CD-u u pdf obliku) i ne daju nikakav support.

Nazad
Vrh Dno