Šta je novo?

Borilachke igre

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Da li bi mi neko mogao preporuchiti dobre tabachine za PC, PS2 ili bilo koju emuliranu konzolu? Znate ono tipa Mortal Combat, Street Fighter i to i shto vishe to bolje.

Za PC imas Guilty Gear, u vise varijanti, zatim King of Fighters ( doduse preko emulatora za MAME ili neo geo ), pa Tekken 3 ( emulator za PS1 ) i naravno i najbolje: Tekken 5 i Soul Calibur 3 ( za PS2 , ako uspes da ih pokrenes). Toliko od mene 🙂

P.S. Ako volis tabacine, kupi PS2 konzolu , makar i polovnu, ima gomila borilackih igara odlicnog kvaliteta. Mislim ne verujem da ces da se naigras sa PS2 emulatorom.

Tekken 4 moze preko emulatora ali samo ako ima zver od procesora... Meni se vuce nekako na 30FPS ali nije to to...

Tekken 4 je losa igra, petica je mnogo bolja, a opet kazem necete se naigrati sa PS2 emulatorom. A to sto igra ide na 30 fps-a , ne znaci nista ,jer da bi animacija bila real time, mora da ide na 50 ( za PAL ) ili 60 fps-a ( za NTSC). Pokretao sam emulator i na C2D 6xxx i nema nikavog ubrzanja u odnosu na moj procesor, jer kako autori PCSX-a kazu, jos im nije optimizacija brzine u planu, samo kompatibilnosti.

Znaci to sto moze ,ne znaci i da je to igrivo.

P.S. Evo sad sam se setio, Soul Calibur i Dead or Alive za Segu DC, rade na emulatoru savrseno i dobre su igre. 🙂 Emulator je : nullDC, radi odlicno 😉

A koji je naj Street Fighter serija, a koji najbolji Street Fighter? Da li je to Street Fighter 2(ubedljivo najvishe verzija) ili mozda Alpha serija. Inache chuo sam za neki Virtua Fighter. Kakav je on? Kakvi su stavovi ovoga foruma o diskusiji o DC emulaciji poshto imam problem sa Sonic Adventure 1 i 2.

Ja imam Street Fighter 2 ali na mojoj masini radi 1000000 ubrzan i ne znam kako da ga suporim malo, neigriv je totalno.

Mozda zbog jezgara 😛 stavi mu afinity na 1 jezgro, pa probaj tako...

Street Fighter 3 za CPS3 sistem. Ima emulator a i odlicna je igra...

Ja imam sve tekkene i moje je misljenje da cetvorka pored petice nema sta da trazi, a i tacno je da je namco upotrebio potpuno novi engine za tekken 5 i soul calibur 3. A sad sta je za koga bolje to je individualno. Tako je i da tekken 4 ne valja je samo moje misljenje, ne mora da bude tacno. 🙂

Zna li neko koja je najnovija igra iz serijala Street Fighter, a da moze da se igra na PC-ju na ovaj ili onaj nacin (emulatori i tripovi) ?

Odlicna 2D tabacina za racunar. Besplatna je, teska je oko 240Mb, izgleda fino, interfejs i glasovi likova su na kineskom/japanskom, ali nije tesko snaci se. Igra izgleda fino, animacije likova i pozadina su najs, specijanli efekti isto tako, svaki lik ima "brdo" magija, komboa i tako. Likova ima oko 30 + sakriveni itd.

Za vise informacija posetite ovo mesto, a video sa gameplay-om mozete videti ovde.

SCU_SCREEN1.jpg

Kad moram sebe da citiram.. znam za jos par dobrih, ali ne mogu da im se setim naslova. Moracu da pogledam po CD-ovima.

Nazad
Vrh Dno