Šta je novo?

Borderlands: The Pre-Sequel

Insomnium X

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2011
Poena
285
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i7-11700F + CM MasterBox MasterAir MA612
Matična ploča
ASUS PRIME B560-PLUS
RAM
Kingston Fury 32GB 3200MHz
GPU
Gigabyte RTX 3060 Gaming OC
Storage
Kingston KC2500 250GB + 500GB SSD
Zvuk
Logitech Z623
PSU
Chieftec Element Series 700W
Kućište
Cooler Master MB600L V2
Bordelands: The Pre-Sequel

Najnoviji DLC za Borderlands 2, ovog puta izreklamiran kao poptuno nova igra/nastavak/prequel, naravno sa cenom od $60:sceptic:

Pure fun :)

Ovo deluje zabavnije i od Ostrva Dr Neda iz prvog dela. Jedva cekam next gen Borderlands.

Zar uopste treba objasnjenje za to? Dokle god su multiplatforme i dokle god postoji jedna (not specific platform) prezentacija, uvek ce da koriste gamepad kao zajednicki cinliac, tj. bolje receno oduvek to rade i radice.

Pa izbaci konzole iz development jednacine i problem solved.

Ovo je surovo... imam preko 1000 sati na Borderlands 2, taman sam se pre nekih 2 meseca skinuo, kad eto ti ga.

Nisam rekao da je kec los uopste, sta vise ima dosta prednosti, ali dvojka je pitkija i laksa za coop, sto je za ovakvu igru izuzetno vazno.

Mislio sam na to kako si odigrao 1000+ sati u Dvojci, ja sam morao da batalim posle 2-3 sata.
Boring...

Mozda nisi imao pravo drustvo. Ja sam se nasao sa nekim likom iz Ceske i nekim likom iz Slovacke, obrnuli smo igru u coopu sa svim likovima, vrh, Kad si solo verovatno nije ni izbliza tako zabavno.

Poslednja izmena:
Ja sam Keca prvo presao sam a onda u co-opu sa drugarom jos 2-3 puta sa sve DLC-evima. :D
Dvojku sam igrao 2-3 sata i nisam mogao vise, sve je nekako linearno, nema vise te atmosfere, sve je nekako izvestaceno (premda tu i tamo se nadje poneka dobra fora) da ne pricam da je inventory system upropascen o odnosu na Keca u kome
ionako nije bio nista posebno.
U Kecu sam imao taj osecaj gde me igra zove da je istrazujem, dok me u Dvojci samo sputava...

Nisi igrao dovoljno...

Ja sam Keca prvo presao sam a onda u co-opu sa drugarom jos 2-3 puta sa sve DLC-evima. :D
Dvojku sam igrao 2-3 sata i nisam mogao vise, sve je nekako linearno, nema vise te atmosfere, sve je nekako izvestaceno (premda tu i tamo se nadje poneka dobra fora) da ne pricam da je inventory system upropascen o odnosu na Keca u kome
ionako nije bio nista posebno.
U Kecu sam imao taj osecaj gde me igra zove da je istrazujem, dok me u Dvojci samo sputava...
Nije dvojka toliko drugačija od keca... u tome i jeste problem, ta formula ume lako da smori igrača.

Nije dvojka toliko drugačija od keca... u tome i jeste problem, ta formula ume lako da smori igrača.

Miskonius je upravo rekao da mu se kec svidja, a dvojka ne, tako da je njemu verovatno nesto drugacije. Ja se ne slazem, mislim da je dvojka u kompletu bolja, koliko god da mi se kec svideo, ali svako ima pravo na misljenje.
Bio bi ovo jako dosadan forum kad bi se svi u svemu slagali.

imas ma trekerima da skines ali nema kreka za sad

Ima za PS3 vec deseta dana da je izaslo

A na PS3/Xbox360 je uvek par dana ranije out, jos se kajem sto sam prodao PS3 za bolje komponente na PC-u umesto da se strpim nekoliko nedelja. Sve u svemu cekam na steam release s obzirom da hocu mp.

Pozdrav,
Nov sam ovde na forumu(i ako forum pratim dugo dugo bez registracije :D ),pa rekoh da svratim da vidim da li ima voljnih ljudi za co-op ove igre.Generalno evropljani su prodali(Bar oni s' kojima sam proveo oko 300h+ u Borderlands 2....(usputne dechurlije je bilo na kamione))..Cuj evropljani pa im skupo 33e(Vecina je iz UK i sl.),cekaju snizenje..

Elem,umalo da zaboravim,trazim bandite za PC verziju igre,pa ko je voljan da se lomi kichme i grinda loot nek se javi :)

Evo link do profila http://steamcommunity.com/profiles/76561198025701852/

Pozdrav,
Nov sam ovde na forumu(i ako forum pratim dugo dugo bez registracije :D ),pa rekoh da svratim da vidim da li ima voljnih ljudi za co-op ove igre.Generalno evropljani su prodali(Bar oni s' kojima sam proveo oko 300h+ u Borderlands 2....(usputne dechurlije je bilo na kamione))..Cuj evropljani pa im skupo 33e(Vecina je iz UK i sl.),cekaju snizenje..

Elem,umalo da zaboravim,trazim bandite za PC verziju igre,pa ko je voljan da se lomi kichme i grinda loot nek se javi :)

Evo link do profila http://steamcommunity.com/profiles/76561198025701852/

Bicu ja za coop cim se pojavi na steamu :) Ovako eto probao sam solo, sve je okej nista novo (nisam igrao previse Borderlands igre).

Preorder sam 2 kopije pa se mozda i zena ukljuci ako je preko noci haha :) Vidim samo pozitivne utiske mada kazu da je veliki kao Borderlands 1, mozda za nijansu veci. Nadao sam se satima i satima u igri, mozda uzmem i B2 nakon toga ako se bas tolko uzivim.

Ok out je, upravo sam je instalirao. Od sutra ko hoce coop al ono malo hardcore vise igre ne nesto tipa sat vremena dnevno nek me doda ili posalje pm. Ostavio sam steam u prethodnom postu.

Nazad
Vrh Dno