Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Na 3:46, reporterka pominje da je nacula da je igra dogacka nekih 60 sati... A baja se samo nasmesio i rekao da je veoma dugacka. Verovatno je nije ni probao pa ne zna. :d
Prvi deo nisam mogao da zavrsim jer me smorio posle par dana...falilo je neke zanimljivosti u svemu tome, stripsko napucavanje i nista vise...ovde vidim da su unapredili gameplay ali bojim se da ce ostati podjednako brzo-dosadi igra...to uzivljaavanje u igru nedostaje...opet kome treba fun-kill verovatnoce ce dobiti sta je trazio.
Kruta je igra totalno. Prvi dio sam još skinuo u nekoj FULL verziji sa 4 DCL-a! Nakon 15 minuta sam ugasio. Čak se ni bratu od 11 godina nije nimalo dopala. Engine je užasan, krut, pogled na okolinu je užasan, nema se nikakvog pregleda tokom igre, oružja su katastrofalna, protivničke kretnje također. Uz to sam taman dan prije prešao RAGE, tako da sam jasno osjetio razliku.
Ja sam prvi deo kompletno presao. Bas mi se dopao. Igrao sam ga sigurno 80+ sati (osnovna kampanja traje preko 40 sati + DLC-ovi koji dodaju jos mozda toliko).
^ja je u singl predjoh 6-7 puta, i jos me nije smorila nisam igrao samo kao lilith, to i ne planiram... ostala 3 lika probah. naucio im prednosti i mane, nacine upotrebe i ostalo... i stvarno, jos uvek me nije smorila.
igra je vrh ali ako se igra online naravno..ja sam je pikao preko garene i uzivao sam prelazeci nivoe sa ortacima..mozda je mali nedostatak to sto je samo za 4 igraca ali dobro..
Igra se pojavila, i definitivno je zalecena... Ovaj lik je vec igra, i ima live stream : http://www.twitch.tv/itmejp
Izgleda bolesno dobro ...
@ DariusIII ur right, seems its oriđinale, o well, ko hoce da gleda, neka izvoli ... ...