salenikolic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.12.2008
- Poena
- 304
Drugovi imam problem sa nekim dosadnim i naizgled opasnim malwareom ili virusom. Naime ovo sam zapatio prilikom otpakivanja nekog kreka a od zastite sam tada na racunaru imao Zone Alarm 7 i ESET Smart Security. Zaraza se manifestuje tako sto nemogu dvoklikom na particiju da je otvorim jer mi tom prilikom ispisuje error prozor resycleb\boot.com sa sledecom porukoml;
c;\resycled\boot.com is not valid Win 32 application
....particije moram da otvaram desnim klikom pa explore. Deistalirao sam svu zastitu, probao sa Kasperskim, avastom, SmitFraud-pom, Ad-Awareom, stinger-om.. i nista, i dalje sve particije kao zakljucane. Jeino je cistac pod nazivom Malwarebytes' Anti-Malware 1.31 ocistio malwaree tipa boot sector, autorun.inf i sl. ali su ipak ostale posledice. Ima li leka za ovo, i da li mogu da vratim normalno otvaranje particija? Hvala.
c;\resycled\boot.com is not valid Win 32 application
....particije moram da otvaram desnim klikom pa explore. Deistalirao sam svu zastitu, probao sa Kasperskim, avastom, SmitFraud-pom, Ad-Awareom, stinger-om.. i nista, i dalje sve particije kao zakljucane. Jeino je cistac pod nazivom Malwarebytes' Anti-Malware 1.31 ocistio malwaree tipa boot sector, autorun.inf i sl. ali su ipak ostale posledice. Ima li leka za ovo, i da li mogu da vratim normalno otvaranje particija? Hvala.