Šta je novo?

Boot Problem

mmarkovic

Slavan
Učlanjen(a)
16.04.2008
Poena
319
Sinoc sam krenuo sa posla i ugasio MAC-a, na kojem je XP i OS X! Jutros dolazim na posao i samo hoce da mi ukljuci Windows, a Bootmanager jednostavno ne radi! U cemu je fora? Ne mogu da radim posao sa Windowsa, kako da sredim ovo cudo da mi buduje OS X?

Ubaci instalacioni disk OS X-a i uradi repair sa njega (ideš sve do instalacije, pa onda ugasiš installer i odeš na Utilities i Disk Utility pa verify/repair disk i permissions).

Da li si drzao 'alt' kad si palio Mac-a? Inace, ako vec nece tako, kada se butuje windows, otvori settings od Bootcamp util-a u win-u (pored sata je ikonica). I tamo na jednom od onih tab-ova imas setovanje aktivnog OSa.

Cheers...

Da li si drzao 'alt' kad si palio Mac-a? Inace, ako vec nece tako, kada se butuje windows, otvori settings od Bootcamp util-a u win-u (pored sata je ikonica). I tamo na jednom od onih tab-ova imas setovanje aktivnog OSa.

Cheers...

nasao sam reshenje problema:)
Fora je bila u tome sto iz nekog razloga bootcamp se izbacio iz StartUP-a u windowsu! sada sam namestio da je OS X aktivan ... nema vise problema ! Hvala vam!:banana:

nasao sam reshenje problema:)
Fora je bila u tome sto iz nekog razloga bootcamp se izbacio iz StartUP-a u windowsu! sada sam namestio da je OS X aktivan ... nema vise problema ! Hvala vam!:banana:

Drago mi je da je problem resen. Happy dualbooting :)

Cheers

Nazad
Vrh Dno