EagleOne
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.07.2000
- Poena
- 619
Ovako, prvo je pre nekoliko dana poslusnost otkazo win98 na c: FAT particiji, ali posto ga gotovo ne koristim nisam ni primetio da c: particija nije vise butabilna, sve dok me brat nije obavestio. C: se potpuno OK vidi iz win2k (inace 2k na e: NTFS particiji), ali pri svakom pokusaju da podignem win98 sa c: iz dual boot-a (samo boot.ini), ispise Invalid system disk, Replace the disk and then press any key, zatim u nemogucnosti da butuje prodje kroz Novell Netware bla,bla...i opet vrati u dual boot screen.
PartitionMagic naravno ne radi u NTFS okruzenju, nemam pomoc fdisk-a, sumnjam na neki bootvirus, a sto se tice formata c: ,nikako mi se ne radi jer ne znam kako bih backup-ovao ogromnu kolicinu podataka sa te particije. Svaka pomoc i predlog je dobrodosao. Ovo dole je log AVP-a pri pokusaju skeniranja boot sektora.
Master Boot Record of HDD1 Entry #1 Error, cannot access.
Master Boot Record of HDD1 Entry #2 Error, cannot access.
PartitionMagic naravno ne radi u NTFS okruzenju, nemam pomoc fdisk-a, sumnjam na neki bootvirus, a sto se tice formata c: ,nikako mi se ne radi jer ne znam kako bih backup-ovao ogromnu kolicinu podataka sa te particije. Svaka pomoc i predlog je dobrodosao. Ovo dole je log AVP-a pri pokusaju skeniranja boot sektora.
Master Boot Record of HDD1 Entry #1 Error, cannot access.