Pozdrav!Pre par dana sam kupio plocu Foxconn NF4SLI7AA (nForce chipset Intel Edition) i memoriju DDR2 Kinston 1Gb 2x512 667Mhz!Kada sam probao da pokrenem sistem po sklapanju konfiguracije nije uspelo vec mi je sistemski zvucnik prijavljivao gresku kao da nema memorije u kompjuteru,a monitor je na stand by tj. uopste se ne ukljucuje!Probao sam sa raznim kombinacijama postavljanja memorijskih stikova i na kraju zakljucio da jedan od njih pravi problem dok je drugi potpuno ok i kompjuter radi samo u slucaju kada je ovaj drugi van kucista!Juce sam nosio taj "neispravni" modul kod druga i kod njega je radio bez problema.Onda sam stavio i drugi modul i njegova ploca je radila u Dual Channelu tj. ni traga od problema koji se javlja na mojoj ploci!Posle sam probao na jos jednoj ploci sa Intelovim chipsetom i ponovo je sve radilo!Ima li neko ideju!?Da napomenem da sam uradio upgrade biosa ,ali nije pomoglo!Probao sam i sa dizanjem voltaze i magistrale kao i sa spustanjem iste u biosu-nista!Zbog cega jedan modul kod mene radi u svakom DIMM soketu,a drugi nece ni u jednom!?Hvala i pozdrav!