Šta je novo?

Boot ini pomoc

branoy

Cenjen
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poena
151
poz svima. treba mi pomoc, videcete slike. imao sam vise win xp i jedan Win 7.. na Win 7 sam radio i sve mi je tamo.. odem u jedan Xp, ubacim nesto za spyware da izbrisem iz tog windowsa komp i kad sam restartovao vise nije hteo da udje u Xp taj, samo plavi ekran pre ulaza u sistem i ugasi se il restart. i polako kazem ma ok izbrisacu tu particiju i win xp, vratim se u boot i kliknem win 7.. kad napise mi sistem repair trazi gde greska pa da automatski resi.. i nece i stalno restart posle tog. instaliram sad nowi win 7 gde bio onaj XP, on radi udjem u njega i vidim druge diskove i onaj sa mojim pravim win 7 gde mi je sve.. sad ja ne zelim ovaj Win 7 novi nego onaj stari!! znaci kako da udjem u njeg?? sta da kopiram da prepravim u Boot?? evo slike?

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    164.4 KB · Pregleda: 78
  • 02.jpg
    02.jpg
    205.8 KB · Pregleda: 55
win7 disk i repair ili easybcd instaliraj pa probaj preko njega da dodas mada ti je verovatno ostecena instalacija cim nije hteo da se podigne stari win 7

popravio sam sa easybcd! sad usao na net i vidim odgovore.. znaci dodao ono add entry.. izabrao win7 i npr D ( gde mi i jeste taj sistem).. pre ulaska u taj sistem pise mi da je win 7 copy i nema nist na ekranu crna slika a svi programi i ikonice su tu.. ona zastita WAT. al nasao sam kako da uklonim WAT i sad opet sve radi.. ne znam sta je sad zeznulo loader7 wina.. mozda neki update od widnowsa novi.? pa je obrisao sa tog diska sve sto se tice boota namerno.. ? msm tek sad nist ne kontam... al nek sam popravio.

Nazad
Vrh Dno