Šta je novo?

Bolt Browser (java app) - mini opera alternativa

Ovo bolje od Opere Mini? Izgleda ocajno :)

Dosta ga ljudi nahvalishe,nisam ga probao licno, ali probacu ga, pa cemo da vidimo sta nudi. ;)
Tek sam danas uzeo Motorolu V3i, pa su mi java programcici neophodni, a moj Diamond sam poklonio bratu jer mi ne trebaju neke suvisne funkcije na mobilnom, za to mi sluzi notebook. :type:

Poslednja izmena:
hm ne podrzava multi tab, sto mi je kod opere najbitnija stvar, ostalo deluje da ima potencijala, izgleda da radi youtube i ostalo nisam probao zbog poznatog razloga, da me ne osisaju

Da nema opere mini 5 bio bi dobar. Ovako, ne vidim koja mu je svrha. Brz jeste ali i ruzan takodje.

meni opera 5 baguje, dosta je sporija od opere 4.2, i teza za rad iako nudi vise opcija. a bolt 2.1 sam juce instalirao i feenomenalan je. koristio sam i ranije verzije bolta i bilo je tu dosta mana, i gotovo su sve uklonili. mozda najveca mana koja je ostala je da ima neki svoj poseban softver za renderovanje fontova pa kod nas ne moze da se vidi slovo ć, ali sem toga sve ima i brzi je i od opere 4.2 i od ranijih verzija bolta a od opere 5 da ne pricam. usput ima multitab, neko ovde rece da ga ne poseduje. ima i mogucnosti copy paste, i sto me je najvise odusevilo jedini koji uspeva da pusti youtube fajlove sa mog s5230 !!! za sad samo jako pozitivna iskustva. ako nekog jos nesto zanima nek pita

ps. veliki sam ljubitelj opere i na racunaru i na mobilnom, uvek sam je imao ali ova verzija bolta me poprilicno (prijatno) iznenadila

Mozda je ovo dobro za neku od onih milion i dvesta modela S60 Nokia :)

Nazad
Vrh Dno