Šta je novo?

Bold

Veyron

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
609
Kako da resim sledeci problem... Prilikom instaliranja nekog programa izgleda da je ostao neki font u win direktorijumu (XP, SP1), koji mi je sad pobrljavio sve moguce fontove u programima i sve mi izgleda kao da je Tahoma Bold. Pokusao sam da prebacim na Arial sto je donekle i uspelo ali samo na onim aplikacijama za koje ima stavka u Display>Appearance > Advanced dijalogu. Npr. Start meni je sad Ok ali dok ovo pisem sve je Bold, Ctrl+Alt+Del takodje Bold itd...

da nisi stavio da ti taj neki font bude default, da tako kazem...

desno dugme desktop -> properties -> appearance -> advanced -> i onda tu imash podeshavanja za ikone i kojekakva chuda, pa vidi koji ti je font...

trebalo bi da bude Tahoma ...

Ako je za neku utehu i meni se to isto dogodilo pre par dana , znaci bold slova i nista nisam mogao da uradim, jedino ti ostaje Restore(ako ti je ukljucen) od pre par dana i to ti je to.

Misha je napisao(la):
da nisi stavio da ti taj neki font bude default, da tako kazem...

desno dugme desktop -> properties -> appearance -> advanced -> i onda tu imash podeshavanja za ikone i kojekakva chuda, pa vidi koji ti je font...

trebalo bi da bude Tahoma ...

Sve sam prebacio na arial i ponovo vratio na tahoma ali onda je bukvalno sve bold, pa sam opet vratio na arial...

I meni se dogodila potpuno ista stvar, nesto sam uspeo da vratim preko Appearance-a, a nesto ne, kad odjednom pre neki dan sve se vratilo na staro, ne znam kako :confused:

Isti problem na Win2k SP2...Ali restart sistema sve vrati u normalu.

Ista fora

Pazi kad se i meni desilo isto - dakle Tahoma bold. Medjutim, posto nisam imao frishak restore point, uninstaliram zadnje instaliran program.

Desilo se da je to bio MP Complete Waste of Time (koji cak ni nema unistaller nego ima spisak gde je sta dodao).

Nakon te deinstalacije, i restarta sve se vratilo na normalu.

Posto cisto sumnjam da ste svi instalirali ovo (ili neki drugi Win 3.11 program), prosto ne znam sta sad da mislim, da li je uninstall pomogao, ili se Win "prizvao pameti"

Pozdrav

P.s. Inace sam dosao na ideju da ponovo stavim StyleXP samo da bih rešio problem - možda bi i to pomoglo, ko zna

Re: Ista fora

ymiljan je napisao(la):
P.s. Inace sam dosao na ideju da ponovo stavim StyleXP samo da bih rešio problem - možda bi i to pomoglo, ko zna

probao sam i to ali nije pomoglo... ipak sam morao restore...

Meni se to desilo nedavno na 2k ali se vratilo posle par restarta u normalu.
E sad, pre 2 dana je ponovo sve poboldovalo, i nikako da se sredi.
Neznam sta jos nisam pokusavao, guglao do besvesti i sl.
Onda se setih da sam to procitao ovde i taman da pitam dal je neko nasao resenje, odradim jos jednu stvar ..... a to je:
control panel / fonts / tahoma delete
Win 2k ga lepo obrisa i za 2-3 sekunde odnekuda vrati nazad i sve se vratilo na normalu.

Ajd ako nekom ovo bude od pomoci .....

Pozdrav

Vrh Dno