Šta je novo?

Boiling point Road to hell patch 2

ostres

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2004
Poena
319
Izbacen je patch koji ispravlja najveci broj bugova kojih je ova igra bila puna. Sada je vreme da se proba, jer sudeci po opisima ono sto je napisano izmedju pominjanja bugova obecava :d

Ali zato ako imas original :cigar:

Patch je njesra,igra stuca i dalje.Znaci nema bas nikakvog poboljsanja performansi.

Pazi, treba razlikovati stucanje igre i bugove tipa nestajanje vozila ispod tebe, nemogucnost zavrsavanja nekih misija i sl. Igra je zesce zahtevna, pa ako imas ispod 1G rama naravno da ce da stuca.

Evo trebalo bi sjutra da uzmem doticnu igru , samo me interesuje posto me mrzim da trazim koliko je mb tezak patch???
Poz...

Tezak je oko 200 mega.

M3 je napisao(la):
Evo trebalo bi sjutra da uzmem doticnu igru , samo me interesuje posto me mrzim da trazim koliko je mb tezak patch???
Poz...
Ako nemas neki bradband pristup netu, pa da mozes sam da skines patch, javi se na PM da ti nerezem.

Igra je toliko bagovita i lose optimizovana, da za nju ti treba 3 giga sistem rama i dve 7800 gt u SLI-ju da bi je igrao u 1024x768 sa pola podesavanja na high.
A grafika joj je kao od pre 6-7 godina.

Poslednja izmena:
Brate ti ga bas raspali. Ko je nama kriv sto zivimo gde zivimo pa nemamo kintu da kupimo original igru na koju mozemo da kalemimo oficijelne patcheve. Ovaj najnoviji zaista radi, poboljsava optimizaciju i ispravlja bugove - provereno.

Nazad
Vrh Dno