Šta je novo?

Boiling point pitanje

Tako sto radis zadatke za njih (za sad sam otkrio 2 plemena) ;)
Ako si sa njima neprijatelj, onda pocni da ubijas protivnicku grupu, mislim da su to banditi, ali nisam siguran.

kako covece, ubijao sam sve redom a rejting kod indijanaca isti,uopste se ne menja

Neobjasnjivo opadanje rejtinga kod raznih grupa,jedan od brojnih bugova u igri...

znaci posto sam se zakacio s indijancima, a dosao sam do dela kad moram s njima da komuniciram mogu da aninstaliram igru

Sedi s njima pa ispusi lulu mira.

Jesi li probao sa zakrpama?

Ja sam tek veceras poceo da igram i osim sto igra opasno sece, svidja mi se.
Inace, imam najnoviji update koji zauzima skoro 200 mega. Za sada sam na nekoliko mesta primetio da nema glasova kada se razgovara sa nekim likovima a i to sto se tice rejtinga - ja sam se sa svima sprijateljio za pocetak osim sto sam po default neprijatelj mafije, ne znam zasto, nisam sa njima cak ni stupio u kontakt i kada sam vozio auto do vojne baze i kada sam prosao rampu pisalo mi je da sam im sada prijatelj a kada kliknem na statistiku, i dalje pise da sam neutralan. Da li moram da obavim prvi zadatak za njih da bi pisalo da sam im prijatelj ili sta? Nemoguce da taj bag nije ispravljen u dva patch-a? Tacnije, ovaj drugo obuhvata i prvi i ogroman je.

P.S. Da li ja gresim u necemu, znaci poceo sam da resavam prvu misiju za vladu, treba da ukradem neki lap top ali misija je UZASNO teska, ne mogu da prismrdim neprijateljima, odvale me. O cemu se radi, da nisam mozda poranio sa "pucackim" misijama?

Poslednja izmena:
E , a ja nemogu da pocnem igru :)
Na XP 3200+ 512 rama i 9550 potpuno je neigrivo.
Jel taj patch 2 reshava nesto u vezi toga?

Nisam ni ja mogao sa 512, kad sam ubacio jos 512 postala je igriva, mada je igra totalno bezveze, AI je retardiran a o raznovrsnosti zvukova da ne govorim, jednino sto mi se svidelo je to sto mozes da promenis gumu na automobilu :p
To je moje misljenje o ovoj igri

Ma i ja sam sinoc deinstalirao igru ali iz nekih drugih razloga i nikada mi nije bilo zalije jer mislim da je igra fenomenalna!!! Je l' neko zavrsio?

ja sam je zavrsio :type: :d

j****o smoren kraj :crash:

DELETEed

Nazad
Vrh Dno