Šta je novo?

bmp/tga 2 avi?

• Začetnik teme Začetnik teme syntax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

syntax

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2004
Poena
319
Treba mi neki program koji ce krsh slika da konvertuje u jedan something.avi
Koristio sam ranije program koji se bash tako zove: "bmp2avi" ali mi ne odgovara jer kada ubacujem zvuk na sve to, moram da koristim wav format kome velicina nije bash vrlina. I jos nesto koji codec je najbolji za ovo???

Ako ti je zelja da slike idu nekim redom , zadraze se po par sekundi a sve vreme ide neka pricha ispod ili muzika, mozda bi mogao to da uradish sa nekim
programom koji pravi "slajd show".

Ma ne necu da se zadrze par sekundi, pa trebalo bi da se menjaju njih 25 u sekundi right. Mozda nisam bio dovoljno jasan ali evo primera: igram Quake, snimim demo, iz demo-a vadim slike (25 per sec), sve te slike uchitam u program i od njih sklopim avi.
Ma verovatno si vec gledao hiljdu takvih snimaka iz Counter-a. E na tu foru mi treba programchic, ali vec sam rekao tj. napisao da mi Bmp2avi ne odgovara.

Onda mozesh da radish kako si i radio- da nakacish "wav" na seriju snimaka, snimish ga u "avi" i (naprimer) u Virtual dub-u mu dash samo da ti napravi kompresiju wava u mp3?

shtaps je napisao(la):
A da ti to napravis u Flashu?
Malo detaljnije, šta, kako...

A jeli Virtual dub kompresuje onaj zvuk koji je vec u sastavu snimka?

Macromedia Flash. Frame by frame poslazes te slicice i zvuk - to je otprilike ono sto trazis.

Ali zar mi Flash nece napraviti something.swf?
Ako nece trebalo bi da odredim jedan codec koji ce to da odradi. Koji da stavim?

pobrkao sam sa AfterEffects-om
dakle Adobe Premiere:
1. File/Open...pa nadjes dir gde su ti screenshotovi, selektujes mu prvi bmp/targa i na dnu dijalog prozora chekirash Numbered Stills
2. File/ExportClip/Movie... i tu zadas codec, kompresiju, framerate i sl

videomach bre,mali jednostavan za upotrebu

Vec mi je neko ranije pricao da je radio u Adobe-u, samo sto sam zaboravio.
Mislim da tamo mogu i neke dodatne efekte da ubacujem, ili to nije u njemu?

A videomach, sta bi sa njim?

nista,radi ko zmaj,imas sva setovanja za codece za audio i video i sl,uzmi isprobaj

Nazad
Vrh Dno