Šta je novo?

BM Foto - ima li neko iskustva ??

Tom^Cat

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
320
Ne znam da li je ovo pravo mesto, mozda je bolje da tema ide u Domace trziste, ali neka moderatori to procene, unapred se izvinjavam ako sam pogresio.

Trazeci sto povoljniji digitalac (konkretno Canon a510/520) naleteo sam ovde na link ka njihovom sajtu - www.bmfoto.co.yu i ispostavilo se da su ubedljivo najjeftiniji. Sto je najzanimljivije jeftiniji su cak i od ljudi koji ovde na benchu prodaju foto aparate, a ipak su valjda neka firma pa je za ocekivati da ce biti, u najboljem slucaju, isti sa cenama.
Naravno logicno pitanje je sto ne idem sam pa proverim ? Zato sto su u Pancevu u kome sam bio jednom u zivotu i mrzi me da se cimam ceo dan i da predjem 50 km da bih skapirao da je neka koska u pitanju. Zato ako neko ima iskustva sa njima bilo bi super da kaze da znam na cemu sam.
Zanimljivo je i sto imaju i isporuku na kucnu adresu, to bi mi olaksalo posao, ali ne bih se upustao u to dok ne vidim koliko su ozbiljni. Mozda sam malo paranoican ali kad si ceo zivot u ovoj zemlji to nekako dodje samo po sebi :D

I jos jedna stvar, razlika izmedju a510 i a520 je 20 eura, vec su neki ljudi spominjali ovde da taj 1 Mpix vredi toliko ali koliko ja vidim u specifikaciji A510 je 3,2, a A520 - 3,9, znaci razlika je samo 0,7 Mpix ili sam se ja negde pogubio u racunici :d

Dosta opreme sam uzimao od njih i mogu samo da ih pohvalim!Sve dobijes NOVO!sa kutijom garancijom na kucnu adresu!Nema greske...

takodje

Sve preporuke,super su korektni,kupovao sam od njih 3-4 puta i uvek je
bilo sve OK.
Sloba

Sta da ti kazem, predji 50 km,prodavnica radi tj. postoji.
Stvarno su povoljni sa cenama, kupovao sam,devojka takodje, drug.....
Stvarno su povoljni.Znam samo kad je devojka kupovala i trazila racun,rekose joj sta ce ti.Garanciju je naravno dobila,odmah,ali racun tek kad je trazila,i to onaj obicni,ne fiskalni.
Drug je imao situciju sa njima,kupio je Ixus40 i posle par meseci mu je riknuo ekran,iznenada i bez najave :).Kad im je odneo i reklamirao,oni njemu ni pet ni sest,tebi je ispao,kao bas si ga drmnuo...bezobrazno...,kao vidi se,a nisu ni posteno ni pogledali aparat.Kad je on postao malo bezobrazan,uzese ga i vukali ga za nos jedno dve nedelje,kao odneli su ga u BG elektronik.....Na kraju su mu vratili pare.....koje nije ni trazio, ali eto dadose mu.
Poenta je da je sve super,ali ne daj boze da se nesto desi....

Poslednja izmena:
Vracanje para za neispravnu robu, posle dve nedelje servisa,je najbolja pohvala koju si mogao da das ovom prodavcu,
probaj to isto u nekom drugom servisu,ili procitaj iskustva sa servisima.
Sloba

Znam.Prica je maximalno skracena.Sta mislis sta ce oni da urade sa tim aparatom. Da ga bace.

Evo i ja da ih pohvalim kupio sam kod njih dva aparati i poslao kod njih bezbroj ljudi svi zadovoljni i veseli

Pozdrav

Izgleda da su moderatori ipak odlucili da je ovo bolje mesto ... ok :)

Hvala vam svima na brzim odgovorima, mnogo ste mi pomogli u odluci !
Iskreno nisam ocekivao da ce ovoliko ljudi pohvaliti meni nepoznatu prodavnicu iz Panceva, stvarno sam prijatno iznenadjen. U ponedeljak ili idem do njih ili cu ih lepo zovnuti da mi donesu kuci (bas je dobra fora - kupovina digitalca iz fotelje :d ) pa cu se valjda i ja pridruziti zadovoljnim kupcima ...
Sad to za racun, sta da se radi, nek se Dinkic brine o tome, ja imam dovoljno svojih problema, a za garanciju - ako bude problema cimacu se, tako je i kod mnogo "vecih" i "uglednijih" prodavnica hardvera po gradu pa nekako zivimo s tim...... :cigar: ,)

Poslednja izmena:
Znam.Prica je maximalno skracena.Sta mislis sta ce oni da urade sa tim aparatom. Da ga bace?

Vratice ga uvozniku,takav je ugovor.

Meni su uvazili garanciju bez ikakvih pitanja, a dok je aparat bio u servisu ponudili su mi da mi daju drugi na koriscenje.

Nazad
Vrh Dno