Šta je novo?

BluRay playeri, ima li ih kod nas i kojih?

mene zanima da li PS3 može da pusti blu-ray diskove koji su narezani.
u smislu skineš film koji je samo iskopiran sa blu-ray diska a nije iso fajl, narežeš na prazan BD50 i staviš u ps. našao sam neki sajt sa 60 takvih filmova, svaki je skoro 45GB a ima i single layer verzija.

Hm, skroz moguce, ali ti treba onda i BR rezac :)

i BR disk i onda izadje ista cena ko da si kupio film :D

dobro za rezač sam znao cenu ali gde ima diskova za te pare?

Ma znam to, ali koji % kupaca FullHD LCD-ova kod nas (pa i napolju) vezuje PC sa LCD-om (obično PC baš i nije blizu LCD-a u dnevnoj sobi)? Cenim nekih 20-25%max, ostali kupuju jer imaju para u čuli su da je FullHD LCD najbolji, a nikako ne mogu da ga iskoriste... Nema HD plejera, nema digitalne zemaljske televizije itd... Tuga...

P.S. A i fullHD filmova, ripovanih u .mkv HD formatu ima kod nas u opticaju možda 40-50 ukupno... Za najviše mesec dana sve ih odgledaš...

Svako moze da iskoristi full hd tv ako hoce:

Osim PS3 i BR filmova tu su i HD satelitski kanali.

A ovo da je u opticaju 40-50 filmova stvarno nije tacno. Pogledaj malo bolje po netu sta se sve moze naci, ima barem nekoliko stotina filmova + dokumentarci + sport.

preko 500 filmova je do danas izašlo na blu-ray-u. ne računam serije i dokumentarce.

evo kod mene jedno 70 filmova, 35 dokumentaraca, 10 spotova/koncerata i jos neka hrpica raznog materijala.
serije takodje poceo da skidam u hd-u. sve lepo ide preko kucne mreze sa mog desktop racunara na htpc...

o br plejerima i diskovima ne razmisljam za sada... meni vec lepo. :)

Pravite razliku izmedju bluray avcH264 filma od 25-50 gb i x264 ripa sto skidate od 4-14gb
Ovih drugih imam preko 200 al ne prica se ovde o tome

a za cene
Ima diskova za 500-600 d
Ima i rezaca za ~100 evra
Al mi nije jasno zasto uvek navedete najeftinije i najgore diskove.....
Pa necu valjda film koji sam skidao 15 dana da stavim na neki š disk i rezem najgorim mogucim rezacom ....
Cene su i dalje prevelike...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
još su svi kanali ili u 720p ili 1080i. nema u evropi nijedan 1080p. u americi ima preko direc tv-a ali samo kao VOD.

Virtycom u Nisu ima najnize cene diskova u Srbiji a drugi kupuju od njih. BR kod njih nije najgoreg kvaliteta, kao ni DVD ni CD koji se mogu kupiti. A rezaca nema za 100e.

nema kod nas ali u inostranstvu, španiji npr. ima striji model LG-ja i nec-a koji reže blu ray 4x valjda a košta oko 105e. možda ću uskoro u španiju pa ću pazariti.

Cim je stariji model onda reze 2x, noviji modeli rezu 4x.

Onda ulozi tih 100e u nesto kulturnije. Ides u Spaniju, nadji neku slatku crnku, heh. I 4x je sporo za rezanje, skupo za sada... sacekaj jos pa ovde pazari kada budu ispod 100e i preko 10x.

rezaca ima za ~ 100 evra
ima lg modela za 140 $ iliti ~100 evra znaci IMA
, da li ima kod nas ne znam
nisu diskovi najgoreg kvaliteta niti su rezaci najgoreg kvaliteta ovi od 100 evra niti ja govorim samo zbog cene nego skoro su se pojavili malo vremena je proslo ne zna se kakav je kvalitet
Zato na takve nikad ne bi drzsao nesto sto sam skidao 15 dana.

preko 500 filmova je do danas izašlo na blu-ray-u. ne računam serije i dokumentarce.

Samo akcija ima preko 500 ili drama
Bluray filmova ima dosta vise od 3000 kakvih 500

Poslednja izmena:
sad kao da se izvučem, mislio sam 500 značajnijih.

@gvlada
nemaš brige kad već imam 100e da bacim na blu-ray ostalo nije problem. a možda i sačekam, ma ceo život je predamnom.

Za one koje "brine" PS3 bez citaca kartica...
Ja sam probao najbanalniju stvar: na USB port sam prikljucio USB 2.0 HUB i preko njega USB citac kartca. I, naravno, radi. Prema tome nije nikakav nedostatak
to sto mu fabricki fali citac kartica!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno