Šta je novo?

bluray combo, LG GGC-H20LBB

orange47

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2007
Poena
455
vidim da je ovaj LG dosta jeftiniji od ostalih blu-ray combo (a i nema ih bas puno), jel ima neka 'caka'/mana?

Pa ne znam na kakvu caku mislis ?
Combo valjda znaci da samo moze da cita BR diskove, ne moze da snima.
Ne znam takodje ni za koju cenu si ga nasao, ali meni licno ne vredi nista ako vec ne moze da snima. Kupio bih ga ako je eventualno 10 evra skuplji od obicnog DVD pisaca (a nije sigurno tako malo).
160-170 su vec pravi pravcati pisaci, pa ko je zainteresovan za Blu Ray trebalo bi da se orijentise ka tome.

pa on je oko 50 evra a sledeci (combo) je 90evra.
mislim mozda je slabijeg kvaliteta ili nesto tako.. a nije lose iako samo moze da cita bd.

po meni je sigurno bolje od dvd snimaca, mozda ce lakse da cita i ostecene dvd-ove. (pretpostavljam da je mehanika 'preciznija' ili tako nesto)

Ok, ako je 50 onda i nije tako strasno. Ako neko iznajmljuje ili kupuje BR filmove pa i nije lose, mogu da mu zamislim upotrebu.
E sad ne znam stvarno da li je neki fus model koji crkava :| Ja se koncenrisem na gorepomenute...

Ja ga imam 2 nedelje. Ripovao 1 blu ray disk, malo ga koristio za citanje i narezao 2 dvd-a.
Vrlo je tih u radu, sto je meni jako bitno.
Za sada radi, ne znam da li ima caka u vezi sa njim (zbog niske cene u odnosu na konkurenciju), ali posto imam garanciju od 1 godine, ne plasim se previse :)

Pritom za razliku od Pioneer-a, LG cita i HD DVD.
Meni je zanimljiva kupovina i ako bih vec uzimao novu optiku, verujem da bi razmislio i o njemu. Nekako bi mi bilo bezveze da opet uzmem neki od DVD rezaca koji vec godinama ne donose nista novo, a kvalitet im opada.

da ne otvaram novu temu. koji software radi na ovom uredjaju. Nisam nista dobio uz njega.Nero 8 koji imam ga neprepoznaje a skinuo sam sa nero.com free verziju 9 , ni ona ga neprepoznaje.

ja koristim ashampoo (bilo koji) sa tim rezačem. zilion puta bolji od nera

Nazad
Vrh Dno