Šta je novo?

Blur

Meni baš smor, posle druge trke pao uninstall....

Igra je nikakva. Izgubih vreme skidajuci je..
Uninstall je usledio posle 5min igranja.

meni je igra OK za ubijanje vremena , cista arkadna voznja

Mnogo losije, ali mnogo losije od Splita !

Predjoh igru. Meni ovo bolje od Split Second, uvek sam voleo brze arkade :)

Ovo je nesto kao wipeout samo sa automobilima. Sve su fazone pokupili, rakete ,mine, shield....

Moze da bude interesantno.

Daj nema veze sa wipeout-om, ni u snu...
Ovo je kao mario, ja nisam into mario games at all, tako da ono :/

Probao , sjajna , sljasteca grafika.
I nista vise...
Mislio sam da posle NFS serijala i split seconda nisu u stanju da naprave vece ..... , al se ocigledno
prevarih.

Hvala Boro! :wave:

Igrao sam Split Second: Velocity i Blur.

Slažem se sa tobom Boro da neke od poslednjih Need for Speed igara bile lošije od onih koje su im prethodile i to je i omogućilo veliki uspeh igre Race Driver GRID.

Ali sve te igre bile su mnogo bolje urađene od Split Second: Velocity i Blur, koje bi ipak trebalo porediti sa FlatOut: Ultimate Carnage i Burnout Paradise: The Ultimate Box.

Need for Speed SHIFT je savršena igra u poređenju sa Split Second: Velocity i Blur.

@Brazilko

A i ti , nasao porediti SHIFT sa ovim nevidjenim arkadama.

Jel moze neko da mi objasni kako se menjaju komande na tastaturi?

U opcijama imam samo layout 1 i 2 ali ne mogu da ih izmenim kako ja zelim.

Poslednja izmena:
meni je ova igra totalno bzvz i bezlicna, cekam samo da probam split screen u 4 igraca, to ako ne poravi utisak pada uninstall ...

Bleda kopija predjasnjih hitova... Simpaticno odradjeno ali sam se smorio posle 20 minuta igranja..

Po meni sasvim solidna arkada iako ih inače ne igram.

meni je ova igrica kao mario kart 64 samo sa mnogo boljom grafikom i automobilima.koliko su je najavljivali mislio sam da ce biti odlicna igrica ali sam se ipak prevario.za sad ostaje cekanje need for speed worlda,valjda oni nece razocarati...

Btw da li neko zna kako da u SS/Velocity sredim zvuk...nestaje posle par sec/min.:p
On Topic : Igra nije bas najbolja ali je ok za ubijanje vremena:p i mnogo kosta >.< 60eura:\

Instalirao sam igru i nemogu da verujem da komande nemogu da se manjaju, i posle kukaju kako im ne kupuju originale a nemogu osnovne stvari da odrade...

Meni je ova igra zaista katastrofa,inace sam fan raznih voznji i jurnjava,ali ovo ....:crash:

Nazad
Vrh Dno