Šta je novo?

Bluetoothe Stereo Headphones for E50

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Zanima me da li postoje neke sluske osim ovih (koje su za mene preskupe) jer mi se za takvu glupost ne daje tolika lova. Znaci bitno mi je "samo" da imam stereo zvuk i da su bezicne.

:wave:

Poslednja izmena:
Mislim da E50 nema podrsku zas stereo bluetooth slusalice.

Srce mi je stalo dok sam citao tvoj post. Nije moguce da je to istina. Znam da je business mob, ali da je toliki krsh to mi je tesko da poverujem 🙁

Ni skuplji mobilni to nemaju (tipa E60) :wall:

Tacnije, retko koja nokia to ima, tek sad dodaju u svoje modele AD2P podrsku.

Hocete da kazete da ni proizvodi neke druge firme, tipa Logitech, nema bluetooth stereo sluske za E50 i ostale modele?

Nije to do slušalica druže. Sam mobilni nema mogućnost slanja stereo signala!

Hm, a jel mogu stereo sluske pa neka on salje mono signal kao da cu ja to primetiti 😛

Nije to tako jednostavno kao sto se tebi chini.

Za sada od smartphon-ova a2dp imaju SE M600i, W950 i P990! To je sve. Ni jedna pametna Nokia nema koliko znam. Od regularnih modela N5300 ima... Toliko ja znam.

Anw, nemoj TOLIKO da zelis tako nesto, ja imam Plantronics Pulsar 590a + M600i, muka mi pripadne dok uspostavim konekciju... Svaki put pozelim da imam N3310 i ipod nano...

Izuzev muke oko konekcije, fenomenalno radi! 😀

Da znas da sam i ja poceo da razmisljam o nano-u.

Ja imam p990i i probao sam Pulsar 590 i rade pefektno svaki put se uspostavi konekcija..doduse probao sam ih svega 3 puta i jako sam zadovoljan zvuk je odlican u svakoj konbinaciji...

Ja sam kupio neke samsungove. Sa samsung telefonima rade super ali nije toliko lose ni sa nokia telefonima.

5200 i 5300 podržavaju AD2P, veoma brzu BT vezu sa kantom, tako da je moguće pristojno prebacivati pesme i bez kabla ili card readera i generalno su genijalni telefoni. Prvi put da me je stvarno oduševio aparat koji nije smartphone.

EMRAX imas u pothodniku te slusalice, ako hoces da kupis. Samo su skupe jako (11k).

nidza, jesi siguran da 5200 ima a2dp?

Nisam probao i ne bih da potpišem, samo prenosim ono što svako može videti online. Trebalo bi da su izuzev par konfekcijskih razlika i ekrana 5200 i 5300 potpuno isti, 5300 podržava: http://www.mobilers.ru/2007/01/09/obzor_nokia_5300_xpress_music.html .

Proguglajte malo, pošto je šansa da ih konkretno isprobam na 5200 neverovatno mala. 🙂

edit: 5200 vozi i EDGE, iako po specifikacijama piše vozi GPRS class 10.

edit2: na oficijalnom sajtu, kad se uradi compare 5200 i 5300 (pored očigledne neažurnosti sajta - bruka) stoji kompatibilnost oba aparata sa njihovom AD2P slušalicom http://www.mobileplanet.com/p.aspx?i=138031&partner=froogle

Biće da podržavaju, samo ostaje u amanet nekome ko ima da proba, pošto ja neću. 🙂

Poslednja izmena:
EMRAX imas u pothodniku te slusalice, ako hoces da kupis. Samo su skupe jako (11k).

nidza, jesi siguran da 5200 ima a2dp?

Znam tamo sam ih prvi put probao,mislim da im je to cena i da nije naduvana sa obzirom koja je cena na officialnom sajtu...

Kazi kakvih si problema imao sa konekcijom? Hteo sam da razmotrim i kupovinu
"Sony Ericsson HBH-DS970 Bluetooth Stereo Headset" kompleta koji je nesto jeftiniji od Pulsar-a ali nisam imao prilike da ga probam

Ja sam pulsar platio nesto manje od 8k! U bg. Ako te zanima dacu ti na pp...

Te sonyericsson deluju interesantno. Ovaj, sa konekcijom mi se desava (recimo svaki 6-7-mi put) jednostavno "connection failed", dok ih povezujem, ne znam sto. Pored toga, kad me neko pozove na mob jako sporo prebaci signal na sluske, jedno 4-5 sec. posto se javim. Osim toga, 2-3 puta do sada mi je pukla konekcija iz cista mira. Nije nista strasno, al zivcira kad se desi.

nizda - ok, onda imaju oba. al se secam ranije kad sam citao jos kad su se pojavili da 5200 nije podrzvao, al eto, izgleda da to nije istina.

Ja sam pulsar platio nesto manje od 8k! p...

Te sonyericsson deluju interesantno
Ima dve varijante Pulsara samo slusalice sa punjacem -jeftinija varijanta,znaci to sto si ti uzeo i skuplja- imas dodatak sa PC ili discman odnosno bilo koji uredjaj koji ima standardni 3.5 mm ulaz aza slusalice,taj dodatak sluzi kao transmiter i prenosi zvuk u sluske...Ubodes adapter u discman ili cak TV i imas bezicni audio signal

Ma kompletan paket choveche.
590a_01.jpg

Sve ko na slici, + neki datelji koji nisu tu uslikani, tipa rezervna plasticna tubica za sprovodjenje zvuka do mikrofona, samolepljivi chichak, USB-punjac (pored standardnog), ne secam se jel bilo jos nesto...

blade bre reši nas misterije i reci koliko baterije drže?

Ladno sve ovo za manje od 8k? ! Strava Ako je tacno specifikacija baterija bi trebala da izdrzi 8-10 sati rada...Ajde baci mi na PM kod koga da ih nadjem za te pare,ovaj lik u NS dere 11k!

Poslednja izmena:
Baterija stoka najgora na svetu! Ne prazni se!! 😀

EMRAX izvoli, skontao sam u medjuvremenu da nije broj telefona nego sajt, pa i moze ovako.

http://www.multicom.co.yu/view_article.php?id=2406

Anw ljudi sluske kostaju 7750! Registrujes se na sajtu, i narucis ih online. Prati uputsvto! Cim upllatis pare, oni ti ih salju. Postarina je oko 200din, i lik ti ih donese za manje od 48h do vrata! Ja sam bio odusevljen 🙂

Hvala pogledacu..Nemojte ovde da pisete cene,ustrojice nas moderatori:d

Bio sam danas dole u podhodniku, rekao sam im koliko sam platio u bg-u... videcemo, mozda spuste cenu, ko ce ga znati...

😀

Super svaka ti cast,videcemo...Nego ove JABRA mi izgledaju lepse odnosno diskretnije od Plantronic-a da li ih je neko probao?Gledam na njihovom sajtu nisam nasao,ko je distributer kod nas?

Imas privatnu poruku, da ne reklamiram preterano...
I slazem se da izgledaju diskretno, a probao sam prilicno sirok spektar Jabra prozvoda, i vrlo sam zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno