Šta je novo?

bluetooth

• Začetnik teme Začetnik teme Gaga 3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gaga 3

Cenjen
Učlanjen(a)
20.09.2009
Poena
169
pomagajte 🙂.....naime, ja ne znam kako da aktiviram BT na ASUS 1215B.....sve sam pokusala ali nikako da provalim u cemu je fora.....evo slika...kad krenem da instaliram drajver skinut sa sajta pise no device....u manage device nema ga...u biosu, sam pokusala da ga ukljucim na ploci, ali ni tamo ga nema .....kad idem na search pa ukucam bluetooth, pojavi se kao softver i onda se program ne otvara....ljudiiiiiiiiiiiiiii sta da radim....evo slike

Prilozi

• 1.webp
    1.webp
    17.1 KB · Pregleda: 41
  • Capture.webp
    Capture.webp
    7.7 KB · Pregleda: 42
Funkciski taster Fn + F2 bi trebalo da uključuju bežičnu mrežu i bluetooth. Probaj prvo da ih uključiš pa pogledaj da li se pojavljuju u spisku uređaja.
Control Panel -> System and Security -> System-> Device Menager

fn i f2 kod mene samo aktivira wifi ne i bt.....ne znam sta je ovo, da li ima nekog iz asus/a ovde, bilo je ranije, da mi kazu o cemu se ovde radi 😀....mozda mu nisu stavili BT modul.....

Hm, kako mi se čini, bluetooth je kod ovog modela samo opcija, bar prema stanici na Asusovom sajtu http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/#specifications

Ako se ne varam, na kutiji u kojoj je uređaj bio upakovan, obično sa strane, postoji nalepnica sa oznakom modela koji se u njoj nalazi i navođenje čime je od opcija opremljen (količina memoije, bluetooth, vrsta grafike itd). Ukoliko si sačuvala kutiju možda ćeš tamo naći informaciju da li tvoj netbook ima ili nema bluetooth, pa ćeš bar biti sigurna da li imaš ili nemaš problem.

Ima bluetooth, imala sam jos jedan isti ovakav lap! Na njemu je radio! Kad sam rekla da mu nisu stavili mislila sam na neki propust, pa da ga reklamiram! Je l ima neko ovaj model nemoguce da nema niko?

Na linku koji sam naveo možeš da vidiš da model o kome govoriš postoji u različitim varijantama (različiti procesori, različita količina memorije, različita grafika, sa i bez bluetooth-a, itd). Nije nemoguće da si ovog puta zakačila model bez bluetooth-a. No, ako si uverena da imaš identičan uređaj kao i ranije, samo da ti sada bluetooth ne radi, nemaš nijednog razloga da ga odmah ne reklamiraš.

Neverovatno, zasto na kutiji pise da ima kao i na sajtovima mnogih prodavnica koje su prodavale ovaj model,oznake 1215b-BLK075W, sad sam bas razocarana. Nema veze sto nema, ali se osecam nekako prevarenom! 🙁 Kako znate da nema, gde to moze da se procita?

Nazad
Vrh Dno