Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pavle tu ti je softver najbitniji kako je odradjen. Svi oni vise manje rade posao isto. Znam da se belkin pokazao dobro i mreznim oblastima, predpostavljam da su im i bluetooth spravice odlicne, al neko ce ti vec dati proveren odgovor :wave:
Pavle tu ti je softver najbitniji kako je odradjen. Svi oni vise manje rade posao isto. Znam da se belkin pokazao dobro i mreznim oblastima, predpostavljam da su im i bluetooth spravice odlicne, al neko ce ti vec dati proveren odgovor :wave:
E moj Vlado kad bi Belkin mogao da se kupi u Kuli, kod nas samo neke nepoznate firme-marke. Danas sam gledao u tri prodavnice racunara i u samo jednoj (trenutno) imaju neki "Omega" bluetooth dongle(566 din.). Tako ti je to kad zivis u provinciji, nemas veliki izbor.:wave:
Odlican posao ce da ti radi MSI Star Key 2.0 http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=4003090
Ja ga imam vec nekih godinu pa na vise i svidja mi se to sto ne ometa druge bezicne uredjaje, laka instalacija, dobar prateci softver, laka instalacija.
Ima dobru garanciju tako da mozes slobodno da obratis paznju i na njega :d