Šta je novo?

Kućna multimedija Bluetooth zvučnik 200 do 300 €

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Miloš23a

Zapažen
Učlanjen(a)
28.05.2022
Poena
11
Dobar dan, zanima me koji bih bt zvučnik mogao da kupim, zanimaju me partybox-ovi za otvoren prostor i žurke, cena da bude od 200e do 300e
Razmatrao sam sledeće zvučnike:
Panasonic SC-UA30E-K
LG PK7.DEUSLLK
Xplore XP8820 KNOCKER
PANASONIC EL_SC-TMAX10E-K
Ako imate neki izbor van ovoga, bio bih vam jako zahvalan.

Imam Sharp PS-929 i ubija koliko je dobar. Sad gledam da nabavim još jedan i uparim ih u stereo, pošto ima tu opciju. Koristim ga kad gledam filmove na projektoru.
Cena mu je oko 140e, pazario sam ga za 13.88e, na nekoj ludoj akciji u Tescu. Skoro su se potukli za tim zvučnicima, pa nisam mogao da ugrabim dva.
Svakako preporuka ako imaš opciju da ga negde pazariš, ima na KP.
Edit: ide i mikrofon uz njega za karaoke.

Poslednja izmena:
Imam Sharp PS-929 i ubija koliko je dobar. Sad gledam da nabavim još jedan i uparim ih u stereo, pošto ima tu opciju. Koristim ga kad gledam filmove na projektoru.
Cena mu je oko 140e, pazario sam ga za 13.88e, na nekoj ludoj akciji u Tescu. Skoro su se potukli za tim zvučnicima, pa nisam mogao da ugrabim dva.
Svakako preporuka ako imaš opciju da ga negde pazariš, ima na KP.
Edit: ide i mikrofon uz njega za karaoke.

A zanima me baterija, koliko može dugo da izdrži?
Ako imate još neku opciju rado bih je poslušao.

Aj da iskoristim temu, da ne bih otvarao novu.

Koji BT zvučnik za plažu/roštiljanje? Treba mi nešto što se lako nosi, ne bih uzimao floor standing i slično. Anker Sound Core je ranije bio hvaljen, ne znam da li to i dalje važi ili ima boljih i koji verziju treba uzeti.

Do koliko para? Soundcore Motion Boom Plus Outdoor je možda i najbolji zvučnik koji postoji u kategoriji dobijeno za uloženo. Ima ručku, nije pretežak i samim tim je skroz portabilan, jede za doručak recimo JBL Xtreme 3 a jeftiniji 100e.

edit: po modelima koje si postavio vidim da ti portabilnost nije bitna, pucaj na JBL PB 110.
edit2: al su pošle cijene gore... :oops:

Ja imam Marshall, uklapa ti se u budžet
Fenomenala zvučnik po svim parametrima

Drugar i ja smo u potrazi za dobrim BT zvucnikom koji cemo pre svega koristiti na otvorenom dok smo na trcanju, skijanju i slicno, jeste nam bitna jacina zvuka, ali pre svega nam je bitno da baterija traje bar nekih 8h a pozeljno i duze :) treba li da trazimo dalje od Soundcore 3 modela ? Hvala svima :)

Da ne otvaram novu temu - koji prenosni BT zvučnik do 300e? Idealno bi bilo da ima ručku za nošenje.

Nikako floorstanding i slično, treba mi da može da se nosi, ali i da izuva iz patika. Kakvi su JBL Xtreeme i da li Anker ima bolje modele, npr. Motion Boom Plus?

Edit: Izgleda da je Boom 2 Plus sad go-to zvučnik, ali sam svakako spreman da čujem i druge preporuke.

Poslednja izmena:
Pogledaj W KING x20 (300W peak). Omjer ulozeno-dobiveno, osobno koristim jedan iz W-KING serije i prezadovoljan sam. Sad ne znam jel dostupan na Balkanu. Ako nije alternativa najbolje JBL partybox 310

Pogledaj ovu listu, ima odličnih predloga.

Ja koristim jedno mesec dana Earfun Uboom X, ispunjava sve kriterijumu koje si naveo, plus zvuči veoma neutralno (ali samo uz custom Oluv custom EQ, ovi njegovi su katastrofalni), pravi hi-fi prenosni zvučnik.
Iskreno, do skoro nisam verovao da portabilni zvučnici mogu da zvuče audiofilski, ali sam prvo nabavio dva Soundcore Motion+, upareni daju fantastičan zvuk, mana su sto ne idu previše nisko.
S druge strane, Uboom X ima jači bas od
Monitor audio BX2, neuporedivo kvalitetniji od Motionplus u svakom smislu. Cini mi se oz onog sto sam slušao i čitao, da je dosta bolji od Motion boom plus.
Meni je jedina mana ono sto je zapravo prevelik za uklopiti u dnevnu sobu :)
Ne znam koja mu je cena sada (regularna 169e), bio je jedno vreme out of stock u Evropi, meni ga poslao prijatelj iz Italije.
Ako si blizu Niša, mogu da ti pozajmim.

Nazad
Vrh Dno