Šta je novo?

Bluetooth za mobilni kao dodatak

vipi

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
620
Da li postoji bluetooth za mobilne telefone bez ugradjenog bluetootha, nesto kao sto se kamera prikljuci pa tako i ovo? I onda adapter na comp i...Ako ima dajte neki site...

Hvala

E dobra ti ideja ;)
Pitaj dal' mozda slucajno imaju u Compland-u pa ako nadjes pisi ovde kakva su iskustva

www.compland.co.yu

Verujem da i ako ima podosta kosta....vise nego da prodas tvoj tel i uzmes neki sa ugradjenim.

Koliko ja znam, tako nesto ne postoji.
A ukoliko i postoji, sigurno ta stvarcica nije jeftina, tako da je sigurno isplativije zameniti mobilni telefon boljim, nego kupovati tako nesto.

Mislim da za starije modele Ericssona postojalo tako nesto...

vipi je napisao(la):
Da li postoji bluetooth za mobilne telefone bez ugradjenog bluetootha, nesto kao sto se kamera prikljuci pa tako i ovo?
Postoje te kartice za PDA (džepne računare), vidjao sam ih sa CF i SD slotom. Ima mobilnih sa SD slotom ali pitanje je da li je njihov sa I/O (memorijskim SD ne treba I/O) a još veći problem je softverska podrška tog dodatka u samom telefonu.

SDIO imaju samo najbolji mobilni telefoni, tj, ono sto sam ja video bilo je sa SmartPhone OS-om.
Takvi kostaju 500njak evra (+-100) i vise.
Za tu cenu, akoje BT potreban, moze se naci svakojakih mobilnih koji ga imaju.

Ne kazem da iko od vas gresi, samo nastavljam glasno da razmisljam koliko je to neisplativo resenje.

sdio slot imaju svi ms smartphonovi,ali mora da im se nadje rom za 2003 verziju softvera,jer 2002 nema drivere za bt

Vrh Dno