Šta je novo?

Hardver Bluetooth za auto

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Fostex

Zapažen
Učlanjen(a)
02.05.2023
Poena
15
Pozdrav ljudi moji najdraži forumasi 😁. Kad god nešto kupujem ja se ovde savetujem. E sad pitao bih za savet u kolima imam pure highway 600 uredjaj kao digitalni radio sa bluetooth i mikrofonom od predhodnog vlasnika. Od toga radio nešto jedva radi povremeno kao da ne radi mikrofon ništa a jedino koristim bluetooth koji je na aux priključen. Iskreno mnogo kablova ni za šta. Želim sve da počupam i da kupim tipa ono aux bluetooth ali me naravno brini kvalitet zvuka. Ima li razlike u kvalitetu. I koji najbolji aux bluetooth da uzmem. Ili USB bluetooth ako postoji. Jer da se mučim aux direktno u telefon nije mi pragmatično. To me interesuje da zamenim pa me interesuje za savet šta da kupim. Hvala unapred 😁

Ako neces kablove, od ovog nema bolje, kvalitet odlican. Samo ga lovi na nekom popustu ili probaj da ga nadjes kod nas (bice skuplje).

I just found this on AliExpress:
US $31.41 | UGREEN Bluetooth Receiver 5.1 aptX HD 3.5mm AUX Jack Audio Wireless Adapter for Car PC Headphones Mic 3.5 Bluetooth 5.1 Receptor

Moze da se puni dok radi ako zatreba, isprobao sam pre neki mesec.

Inace imam Essager izvedbu u toj USB varijanti i losije se cuje, UGREEN daje maltene AUX kabl kvalitet.

Baseus bi trebalo da je bolja prica ali bih opet pre uzeo UGREEN jer stvarno dobro radi.

Postoji i USB verzija ali nisam probao licno.

Razmisli i o zameni radio urađaja za nešto savremenije ukoliko je auto vredniji, eventualno neka multimedija sa android auto podrškom.

Тај мора да се пуни. Има и оваквих ако је USB у близини AUX порта.
I just found this on AliExpress: US $7.64 | Baseus Aux Bluetooth Adapter Dongle Cable For Car 3.5mm Jack Aux Bluetooth 5.0 4.2 4.0 Receiver Speaker Audio Music Receiver
Koliko može da se razvuče taj kabl, znaš li? Ovako nešto bi mi odgovaralo, samo ne znam da li može da dopre od AUX-a do USB-a.

Moze da se puni dok radi ako zatreba, isprobao sam pre neki mesec.

Inace imam Essager izvedbu u toj USB varijanti i losije se cuje, UGREEN daje maltene AUX kabl kvalitet.

Baseus bi trebalo da je bolja prica ali bih opet pre uzeo UGREEN jer stvarno dobro radi.

Postoji i USB verzija ali nisam probao licno.
Potvrda za ovo, ovaj UGREEN je stvarno perfektan i može da se puni dok radi ukoliko imate USB port u blizini.

Moguće i da bi radilo sa nekim produžnim kablom za AUX, ako već ne može da dohvati.

Živ bio! To mi je trebalo.

Nazad
Vrh Dno