Šta je novo?

Bluetooth receiver

• Začetnik teme Začetnik teme Pablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Pablo

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
500
Treba mi preporuka za neki bluetooth receiver sa audio outom za pustanje muzike sa mobilnog. Zvucnici su udaljeni 3-4 m od nas a kabal nije praktican posto vec dva puta se desilo da ga neko zakaci i svuce i phone na kojem se pustala zika.
Prvi put S3 dodio jednu ogrebotinu a drugi put iP5 dobio cak tri. Siguran sam da ce trecem telefonu puci ekran.

Nista preskupo do nekih 30-40 evra.

U Saturnu u Austriji sam video Philips-ovu stvarčicu iste namene. Cena je bila 27 eur.

Media Markt je copy-paste Saturna, a ima ga u Segedinu. Treba proveriti ima li tamo.

Poslednja izmena:
Ok. Hvala na preporukama. Vidim da kod nas cu tesko naci ovako nesto pa bi uzeo sa dx ili ebay. Sad sam nesto listao i zanima me da li negde ima da se kupi ovako nesto:

sku_8098_1.jpg

BT adaper sa ugradjenom baterijom pa nek ga mogu koristiti i sa mobilnim telefonom ? Ova slika je sa Dx-a ali tu je out of stock.

Druze kasno sam video tread, imas Nokia BH214, na ebay imaju i kopije za sitne pare (samo sto su onda glupi carinici i pored racuna naplatili carinu kao da se radi o originalu), te kopije koje sam uzimao (za vise ljudi) imaju strava bateriju i jak zvuk, samo stavis bolje slusalice. Svi su bili prezadovoljni.

Nazad
Vrh Dno