Šta je novo?

Bluetooth problem

El_Barto

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2009
Poena
319
Pokusavam da instaliram Bluetooth (bluesoleil), koji imam vec 2-3 godine, samo nisam isntalirao posle instalacije sistema (Windows 7)... pre mi je radio bez problema, sada kada hocu da instaliram izbacuje gresku po zavrsetku instalacije. Prva greska je: "Failed to Add Bluetooth Audio Device", a druga: "Error 0 occurred during installation! Please try running Setup again."

EDIT: Gledao sam na netu, verovatno je jer je ovo stara verzija pa ne radi na win7... e sad, zanima me kako ja besplatno da skinem sa njihovog sajta to? Koliko se secam nisam dobio kad sam kupovao "login details" u smislu da sam mogao da biram mail i pw... ili jednostavno moram novi da kupinm? Hvala unapred

Poslednja izmena:
Uspeo sam da instaliram, ali se opet javlja problem - kada prebacujem fajl, zastane i nece da ide dalje... zna li neko u cemu je problem i kako da ga resim?

Ako neko moze isto i meni da pomogne Windows7 i kineski bluetooth. Drajveri sa cd-a sto idu uz njega ne pasu, cak ni windows sam ne nalazi drajvere. Trazim po netu kao lud ali nista ne nalazim konkretno

Nazad
Vrh Dno