Šta je novo?

Bluetooth peripheral device

• Začetnik teme Začetnik teme JSN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

JSN

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
319
pretrazivah sajt i net al ne nadjoh...mozda sam nesto promasio pa bih moglio ako neko ima kakav sajt ili link bio bih zahvalan

treba mi bluetooth peripheral device

lap je asus x71sl a sistem vista ultimate 32bit

dobio sam neki CD al sa njega nece....i u principu mi BT radi...tj mogu da saljem sa kompa na telefone i ostale kompove sa BT-om...al sa necega na moj komp nema sanse...tj moze
ali prvo moram ja kao nesto da pokrenem da se ukljuci...valjda port ili sta li je...i onda u tom nekom slucaju kad krenem da saljem on prihvati
inace normalno ga svi uredjaji vide u pretrazi

pretrazivah sajt i net al ne nadjoh...mozda sam nesto promasio pa bih moglio ako neko ima kakav sajt ili link bio bih zahvalan

treba mi bluetooth peripheral device

lap je asus x71sl a sistem vista ultimate 32bit

dobio sam neki CD al sa njega nece....i u principu mi BT radi...tj mogu da saljem sa kompa na telefone i ostale kompove sa BT-om...al sa necega na moj komp nema sanse...tj moze
ali prvo moram ja kao nesto da pokrenem da se ukljuci...valjda port ili sta li je...i onda u tom nekom slucaju kad krenem da saljem on prihvati
inace normalno ga svi uredjaji vide u pretrazi

Sta koristis,tj koji ti je sistem u fonu Symbian,ili WM5/6?
Imao sam ranije WM5cu na Qtek-u ,identican problem sam imao preko Microsoft ActiveSync-a.Isto je rucno trebalo 'uteravati' COM port za Output/Input..moraces da se zezas sa tim da bi proradilo.Secam se da sam pregko pretrazivaca pronasao resenje,koje je bilo kranje bizarno..probaj da ukucavas neke reference na tu temu i izbacice ti sigurn😵davno nemam fon sa WM,meni Symbian radi savrseno,tako da se ne secam sajta.

imam 2 telefona na obe platforme...snadjoh se nekakko....skinuh neki bluesoleil program i preko njega radi...ali nemam serijski...pa cu morati da ga brisem...hvala u svakom slucaju na trudu 😀

Nazad
Vrh Dno