Šta je novo?

Bluetooth headset za PS3

Ragnarok

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poena
440
Dakle, treba mi Bluetooth headset za PS3.
Nisam uspeo da nadjem Sonyev official PS3 headset ovde, sto znaci da cu morati da uzmem neki drugi.
Dajte preporuke za one koji 100% odlicno rade sa PS-om 3, bez suma i slicnih anomalija.

Sto ne porucis oficijalne sa Shopto? Ja sam btw uzeo nazad one moje sto sam prodao :) sef mi se zalio kako ga u Skype-u lose cuju pa sam mu rekao da vrati ako hoce.. javljam kako rade, Gioteck model je u pitanju..

Pa zar ne radi bilo koji bt set?

Samo me jedno zanima - Killzone 2, hoće li imati poseban headset, ako hoće koliko će koštati, ako neće koji će moći da ide uz to?

Mozda u onom KZ2 bundle-u, premala je slika pa ne vidim da li ide headset u kompletu. A ako ne bude, pa svaki ce sljakati, zasto ne bih..

Da li neko ima preporuke za neke jeftinije headsetove?
Mislio sam da uzmem neki od oko 3k RSD; pa me zanima da li ima neki koji se "istice" u toj kategoriji ili su svi manje-vise isti?

Za 2000 imaju neke Plantronics u Comtrade-u, Switch ih koristi i kaze da su ok, ove moje Gioteck su takodje toliko otprilike, samo ih nisam jos testirao.. Napravi novi nalog na Shopto ili sta vec pa uzmi Sony-jeve, izaci ce te manje od 3k i sa postarinom..

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, nabavio sam Gioteck EX-01 Bluetooth Headset pa imam 2 problema. Prvi je da kad ga stavim da se puni (prvo punjenje) svetli zelena lampica oko 20-ak sekundi i onda se ugasi kao da je vec pun, a drugi je sto kad hocu da ga registrujem na PS3 nece da se upali. U uputstvu pise da treba da se drzi dugme oko 9 sekundi ali ni posle minut se nista ne desava. Ima li neko resenje?

Pozdrav ljudi, nabavio sam Gioteck EX-01 Bluetooth Headset pa imam 2 problema. Prvi je da kad ga stavim da se puni (prvo punjenje) svetli zelena lampica oko 20-ak sekundi i onda se ugasi kao da je vec pun, a drugi je sto kad hocu da ga registrujem na PS3 nece da se upali. U uputstvu pise da treba da se drzi dugme oko 9 sekundi ali ni posle minut se nista ne desava. Ima li neko resenje?

Resio problem :smoke:

Pa reci šmekeru šta si rešio možda ješ neko ima sexanje sa tim;)

Imam isti headset. Za sada vrlo dobro rade, samo sto se i meni poprilicno brzo ugaci lampica dok se puni, sigurno ga ne napuni tako brzo, pa ih uvek ostavim jos jedno pola sata posle toga. Ne znam da li im smeta ako izvadis prevremeno..

Nazad
Vrh Dno