Šta je novo?

Bluetooth Headset za mobilni

BojanPA

Slavan
Učlanjen(a)
22.10.2004
Poena
304
Koji model i kog proizvodjaca preporucujete kao best buy?
Jedni mi preporucuju Logitech Mobile Traveler Bluetooth Headset, dok mi drugi kazu da mu je nosac za uvo lomljiv pa da ga ne uzimam..

anyway sta uzeti?

Meni se slomio drzac za uvo, posle toga sam uzeo samsung wep180 i extra sam zadovoljan, nema drzac za uvo nego samo bubica ulazi u uvo

Tačno, lomi se kao štapić bobi, 2 ispravna stoje u fioci. Ima li negde da se nabavi taj nosač?

Plantronics Explorer 350, pre toga Logitech ali ovo mi bolje, baterija duze traje, logitech ostao samo za skype.

plantronics je odlican...kao fol nasa-ina tehnologija, ali su inace po kvalitetu naj...

mada headset je po meni s***je obicno...zasto? zato sto mogu da kupim i slusalice bluetooth koje su izuzetnog kvaliteta, veliki domet, bez gubitka kvaliteta...odlican zvuk...i slusam muziku i pricam k'o covek...ali to je po meni...ali ako si biznismen 😀 onda si kul ako imas headset... 🙂

hahaha, koji ste vi carevi, pa ne nose to ljudi zato sto hoce da izgledaju kao biznismeni ili kao sekretarice, nego zato sto olaksavaju posao i voznju auta

Nazad
Vrh Dno