Da pise, ali kad se nazove pc centar i pita za cenu, ona je pribliznija onoj koju je simpson naveo, nego ona koja pise u sk. Neznam sta i kako preracunavaju ali to ispadne ne malo nego podosta vise od tih 19 e.Laza je napisao(la):PC Centar reklama u Svetu kompjutera kaze da imaju MSI Bluetooth (USB) za 19€. Verovatno kad se prerecuna u dinare ispadne malo vise. http://www.pccentar.com
SirOliver je napisao(la):Treba mi za T39m Bluetooth adaptet, ili kako se vec zove. Gde ima (najjeftinije) da se nadje tako nesto. Mislim zasto ne iskoristiti blagodeti besplatnog interneta?
Prijatno ces se iznenaditi kada vidis cenu :happy: .SirOliver je napisao(la):OK, hvala vam. Videcu u radio klubu koliko me kostaju elementi za pravljenje IR-a, pa ako bude blizu 1000 dindzi (ocekujem da je oko 700) onda cu da ipak uzmem bluetooth.
Pozdrav :wave;
Ajde to malo objasni?Ultimo je napisao(la):...
Prijatno ces se iznenaditi kada vidis cenu :happy: .
SirOliver je napisao(la):...
Ajde to malo objasni?
Dule, sad me bacas u tezu matematiku! Nasao sam sve delove za IR za 550 din u RadioKlubu. Ne znam videcu...pain je napisao(la):imam ja 5 MSI komada, novih u kutiji (dobijeni su u kompenzaciji)
20 e komad
063/309159
dule
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari