Šta je novo?

BlueScreen!

Ovo cu da nabacim shefu na laptop, da vidim kako ce da reaguje kad vidi BSOD po prvi put :-devil-:

Poslednja izmena:
Ne verujem da ga je MS napravio, takav screen saver je odavno napravio Mark Rusinovich (ima na Sysinternals sajtu), a pošto je nedavno MS kupio SysInternals, onda je valjda u paketu dobio i taj screen saver. To što su počeli da ga i zvanično distribuiraju svedoči da tamo ljudi još uvek imaju duha.

Znaci, prvo je izlazak iz screensavera bio moguc samo sa escape, a onda mi je ekran postao skroz crn, sa izuzetkom misa. Sve je funkcionisalo: winkey+e, ctrl+alt+del, winkey+r,... (vidi se pescanik i rad harddiska), kliktanje misem je radilo neke radnje; ali slika je ostajala crna stagod uradio...

Znaci, prvo je izlazak iz screensavera bio moguc samo sa escape, a onda mi je ekran postao skroz crn, sa izuzetkom misa. Sve je funkcionisalo: winkey+e, ctrl+alt+del, winkey+r,... (vidi se pescanik i rad harddiska), kliktanje misem je radilo neke radnje; ali slika je ostajala crna stagod uradio...

Sasvim ok izlazim sa escape.

Sa'će neko da primeti da sa escape može da se izađe na legalnom Windowsu, dočim na ilegalnom ekran ostane crn. :d

Poslednja izmena:
Xaxa kako me je istripovao kad se pojavilo Restarting i kao krenuo da ucitava Windows, ali moje uvo je odmah provalilo da hard disk radi bez prekida:) aaa dobri su, sad cu da stavim cimeru na komp da ne provali:)

Elem u Windows/System32 ga treba smestiti da bi mogao da se izabere iz liste Screensavera, ako ima nekog ko ne zna, ja nisam znao, trebalo mi je celih 5 sec da provalim

zar nije samo u c:\windows????????

He, kako ste me samo *****ali. :mad:

Sinoc instaliram ovaj scr i svidi mi se, rekoh, aj mozda i da istripujem nekog ortaka...
I moja masina radi, i ja krenem da skinam nesto, onda odem negde izblejim dok se ne zavrsi a i da se socijalizujem malo, vracam se posle sat, upadam u sobu na stolu dva monitora, moj radni i test masina koja vrti gold memory.

Mahinalno, upadam vidim bsod na svom kompu, kontam nesto se sje8alo, dolazim i stiskam power dugme, u trenutku kada se dize win, gde ide crvic, ali tada je vec bilo kasno, skontao sam da ilazi iz skrinsejvera i resetuje masinu, a sa njom i download....

Izem ti ******a :S: :wall:

Ali, imam izgovor. Sinoc sam instalirao pred spavanje, i kada sam ustao nisam ni video scr dok nisam dosao, i usput zaboravio na to.

Ih. Takav screensaver odavno postoji u linux-u. ,)

Joj Tiristore opasna stvar:), od Windowsa 98 nisam bash navikao da vidjam chesto BSOD ali dva koja sam vidjao sam naucio napamet (mislim fajlove koji ih izazivaju), tako da ako nisu ta dva onda je skrinsejver:)

Sad sam ga skinuo... Da, kao što rekoh.

Prilozi

• ScreenShot00024.gif
    ScreenShot00024.gif
    8.6 KB · Pregleda: 78
Nazad
Vrh Dno