Šta je novo?

Blueberry Tomcat II

mean_machine

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2006
Poena
350
Jel neko ima priliku da se igra sa njim? Mene interesuje jer ima FM odasiljac pa bih mogao da emitujem muziku na moju mini liniju.

Cena mu je vrlo niska za ono sto nudi

* Podržani video formati: RM, RMVB (720*576), FLV(640*480), MPEG4(AVI:800*480, DAT(768*576), VOB(768*576), 3GP(800*480), WMV(720*480), MPG(768*576)
* Podržani audio formati: Windows Media Audio Standard (WMA) (.wma): , MP3 (.mp3) and WAV (.wav), FLAC, APE, ACC
* Podržani ostali formati: BMP,JPEG,GIF
* Interfejs: USB 2.0
* Kapacitet: 4GB, MicroSD slot
* Ekran: 3" TFT, 400x240 piksela, 262k boja
* Baterija: Ugrađena Li-Polymer
* Dodatno: G-Sensor, Snimanje zvuka, FM radio, FM Transmiter, EBook, Games (Explode pigboat, Throw egg, Bet 21, Color block, Russian Diamond, Guess)
* Dimenzije: 91x50x10 mm

Opis ima na itsvet-u ali sobzirom da sam se opekao na njihove opise (trust miseva) zeleo bih da cujem nekog ko je drzao i koristio ovaj mp4 plajer

inace verovatno bih uzeo verziju sa 8GB memorije. Kada mi dodju ortaci uvek smaraju u vezi muzike za komp pa bi sada mogao da to resem pomocu tomcat2 i FM odasiljaca.

Prilozi

• tomcat2_3.jpg
    tomcat2_3.jpg
    31 KB · Pregleda: 199
Moja dva drugara su imala dotični plejer.
Opcija sa fm transmiterom radi fantastično, i sasvim solidno radi dotični plejer. Ali, problem je u tome što se lako može desiti da plejer vrisne (umre) u prvih godinu dana što se obojici desilo. Sad možda su njihovi primerci bili falični, ko zna. Možda da malo baciš pogled na neke testove dotičnog plejera sa stranih sajtova.

Opcija sa fm transmiterom radi fantastično, i sasvim solidno radi dotični plejer. Ali, problem je u tome što se lako može desiti da plejer vrisne (umre) u prvih godinu dana što se obojici desilo. Sad možda su njihovi primerci bili falični, ko zna. Možda da malo baciš pogled na neke testove dotičnog plejera sa stranih sajtova.

Pa nema bas nekih testova Tomcat2. Verovatno jer je nov model. Jel su imali problema sa garancijom?

Verovatno da je bila falicna serija.

Nisu imali problema sa garancijom, doduše čekao je jedan maximalnih 45 dana. Drugom je riknuo nakon isteka garancije. E ako je to noviji model onda su oni imali model pre tog.

Poslednja izmena:
Ja posedujem taj od 8Gb i zadovoljan sam sa njim. Fm transmiter radi ali ga moras drzati blizu radio aparata . Cak se na njemu mogu sasvim pristojno gledati filmovi i citati titlovi

Ja sam kupio Tom Cat II 8 GB i za sada mi sve radi bez problema.Platio sam ga novog u radnji 6500 dinara. Recimo muziku moze da pusta i po 8 sati na nekoj srednjoj jacini ili oko 6 sati kada je do daske. Film moze da se odgleda ceo i jos pola sata gledanja klipova.Ali ako samo gledam klipove oda je to 1 sat. Medjutim ja na poslu slusam muziku sve vreme tako da mi se istrosi baterija kada dodjem kuci pa me to nervira. Imam i malo pojacalo sa zvucnicima kad idem na pecanje pa ga kacim na to. Nabavio sam bateriju od lap topa i prepakovao je da umesto 10 .8 ima 3.7 volti ali ne znam kako se Tom Cat otvara da bih je povezao direktno. Tako bi po proracunu on mogao da radi i nekoliko dana po 16 sati dnevno. Znam i da pogresno otvaranje ovakvih uredjaja prouzrokuje lom displeja .Zato molim nekoga ko je otvarao ovaj uredjaj da me cimne na [email protected] kako bi mi objasnio kako se to radi. Unapred zahvalan.

Imam nekoliko pitanja u vezi ovog MP4 playera.Da li neko zna gde ima da se kupi olovcica za Tomcat II.Danas sam ga dobio pa me interesuje da li se vama cuje zvuk samo na slusalicama ili se cuje i bez ubacivanja sluski.Da li treba drajver za Win XP,posto na disku ima samo za 98.

Dal molim te mi reci sta se treba uraditi da imam ovah fm transmision?
koji je postupak hvala

Mene zanima kako se skidaju i igraju igrice na ovome kad vec kaze da je podrzano, jel zna neko? unapred hvala..
kupio sam tomcat II pre par dana za sad super radi. otprilike mu baterija traje oko 8 sati ako non stop radi kao sto je i radio dok sam morao da mu formatiram bateriju pa sam hteo da ga sto pre praznim..filmovi su isto solidni, jedino me malo nervira ugao pod kojim moram da gledam u ekran jer se i pri malim rotacijama primecuje da se menjaju boje al dobro, sve u svemu super je :D i jel zna neko dal moze da se ucita subtitle? i nervira me sto mi se posle svakog kacenja na komp ponovo ukljucuje g-sensor. poludim sto moram uvek da namestam :D

Nazad
Vrh Dno