Šta je novo?

blueberry RedCatII

DpL

Slavan
Učlanjen(a)
03.08.2008
Poena
301
Zna li neko odakle mogu da skidam firmware za ovaj player?

Pri nekom normalnom slušanju muzike 7 do 8 sati. Pod tim podrazumevam da ne cimaš preterano displej jer on troši najviše energije. Gledanje slika, videa ili čitanje txt fajlova od 2.5 do 3 sata.

Ne postoji firmware za ovaj player...

Negde sam čuo da treba da pošalješ e-mail PIN-u i oni ti pošalju firmware.
Neznam koliko je to tačno ali ako ti je potreban pokušaj.

Posalji mail support sluzbi... Mozda ti odgovore, ne zezam se..
Posto nema na sajtu, oni imaju sigurno samo je pitanje kako doci do toga...

Jel neko uspeo da kontaktira support sluzbu?
Ja sam im slao mail 2 puta nisu mi odgovorili, a poslao sam i PIN-u.
Da li mozda postoji neka zamena za firmware (recimo od nekog slicnog playera)?
Da li vam cita MP4, WMA, 3GP, AVI fajlove jer meni nece?

BTW ja imam REDCAT II 4GB ver. "Vratice se rode"!!!

Jel neko uspeo da kontaktira support sluzbu?
Ja sam im slao mail 2 puta nisu mi odgovorili, a poslao sam i PIN-u.
Da li mozda postoji neka zamena za firmware (recimo od nekog slicnog playera)?
Da li vam cita MP4, WMA, 3GP, AVI fajlove jer meni nece?

BTW ja imam REDCAT II 4GB ver. "Vratice se rode"!!!

Mislim da ne može od sličnog playera.
A što se tiče MP4, WMA, 3GP, AVI fajlova neke hoće da pusti a neke neće.
Uglavnom fajlove koje sam konvertovao pomoću onog programa koji je isporučen uz player je čitao normalno. Čini mi se da samo jedan spot nije mogao da očita.
Znači uzmi pa malo eksperimentiši sa onim programom za konverziju.

:wave:

ma ekperimentisao sam sa mp4, avi, 3gp.... ali nisam uspeo da provalim koji codec koristi za convert.
Znam samo da pusta avi tipa xvid (samo sa kojim podesavanjima)... a probao sam sa drugim konverterom u xvid koji player nije hteo da pusti...
Onaj program moze samo jedan po jedan fajl... Meni bi trebalo malo vise (recimo 50)...

Ma poklonicu MP4 sestri... i nema da boli glava a ja se vracam na moj stari dobri Creative MuVo TX SE 1GB XD

I meni je bio prazan. Ali sam na netu (ko zna gde) nasao par igrica...
Skinuo sam Snake i Tetris pa ako nekoga zanima mogu da posaljem...

Mada odmah cu vam reci da su krsh... :)

Uzeo sam ovaj plejer pre desetak dana,generalno utisci su odlicni s obzirom da je ovo moje prvo iskustvo sa mp3/mp4 plejerima,najvise mi zapao za oko velicina ekrana,medjutim muci me jedna mala "SITNICA",da li je moguce ubaciti plej listu na ovaj mp4 ili se sve svodi na pravljenje foldera tipa a,b,c,d...kad ga prikacis na komp?Jos jedno pitanjce,s obzirom da ima li-on bateriju da li treba da se formira baterija kao kod mobilnog 3x12(ovaj savet sam dobio od prodavca),ili je to urbana legenda.Pozdrav svima i Hristos se Rodi.

li-on se NE FORMIRA jer je vec formirana...

Jel zna neko kako da skinem ono Vratice se rode sto se pali na pocetku smara jako :/ ??? :S:

Jel zna neko kako da skinem ono Vratice se rode sto se pali na pocetku smara jako :/ ??? :S:

Nikako jer nema novog firmware-a nigde.

BTW, ovo je jedan od najgorih MP(ubaciti broj po izboru) plejera koje sam koristio. Sporost, neintuitivni meniji, slaba baterija su samo neke od mana ovog plejera.

Sto je najludje, ja sam moj dobio kao zamenu za pokvareni RedCat 1 ciji je meni bio mnogo bolje odradjen. :(

Vrh Dno