Šta je novo?

Blu Ray Serije

• Začetnik teme Začetnik teme TozABG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TozABG

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poena
210
Zanima me gde imaju serije na Blu ray-u da se kupe?
Iskljucivo me zanima Game of Thrones 🙂
Hvala

Da li ima naseg prevoda na stranim izdanjima?

Zavisi odakle kupuješ. Probaj da nadjes CEE izdanja, imaju obično naš prevod.

Ne postoje blu-ray izdanja "Game of Thrones", nijedne od prve tri sezone, koja imaju srpske ili bar hrvatske titlove. Preciznije, ne postoje "CEE" blu-ray izdanja serije (koja covek gore pominje), tj. Blu-ray verzije nemaju ni Madjari, Rumuni, Bugari... Samo DVD izdanja. Provereno. Nazalost.
S druge strane, na www.dvdzona.rs jos uvek traje popust na DVD izdanja prve dve sezone - 999 din svaka. Ja sam ih svojevremeno placao 3000 din...

Ne postoje blu-ray izdanja "Game of Thrones", nijedne od prve tri sezone, koja imaju srpske ili bar hrvatske titlove. Preciznije, ne postoje "CEE" blu-ray izdanja serije (koja covek gore pominje), tj. Blu-ray verzije nemaju ni Madjari, Rumuni, Bugari... Samo DVD izdanja. Provereno. Nazalost.
S druge strane, na www.dvdzona.rs jos uvek traje popust na DVD izdanja prve dve sezone - 999 din svaka. Ja sam ih svojevremeno placao 3000 din...

Steta, hvala.

Gde bi me onda ispalo najjeftinije da uzmem prve 3 sezone sa dostavom?

Steta, hvala.

Gde bi me onda ispalo najjeftinije da uzmem prve 3 sezone sa dostavom?

Za BR, dakle bez srpskog titla, "dezurni krivci" - Amazon ili Zavvi. Osciliraju cene stalno, moras sam da uporedis kada se resis da pazaris. Zavvi ima trenutno 10% popusta na sva GoT izdanja, ali ne znam do kada traje.

Za BR, dakle bez srpskog titla, "dezurni krivci" - Amazon ili Zavvi. Osciliraju cene stalno, moras sam da uporedis kada se resis da pazaris. Zavvi ima trenutno 10% popusta na sva GoT izdanja, ali ne znam do kada traje.

Hvala puno, koj amzaon, predpostavljam .co.uk?
Da li je neko narucivao sa ova 2 sajta, koliko mi naplate jos kad mi donesu? 😀

Da, amazon.co.uk . Salju ovamo i svi ostali Amazoni, ali najcesce je UK najpovoljniji.
Sto se tice carine - e to je vec lutrija. Imas temu "carina na posiljke", najbolje da se tamo detaljnije informises. Generalno, 1-2 CD/DVD/BR-a (ili 1 box-set) i mogu da prodju bez ikakvih dodatnih troskova, veci paketi - tesko. Tako da ti je mozda ipak najbolja varijanta Zavvi - ne naplacuju isporuku, pa te izadje isto narucivao sve sezone odjednom, ili svake nedelje po jednu sezonu. Bar bih ja tako radio.

Ako budes kupovao jedno po jedno carina je 0 dinara. Ako uzmes od jednom sanse su da ce da ti naplate 30 posto od slobodne procene vrednosti paketa carinika (citaj: coveka sa osnovnom skolom). Konkretno koja je sada graranica vrednosti za carinjenje nema sta da gledas po temama na netu, pozovi postu pa patija.

Na zaviju sam nasao lost komplet seriju na bluray za nekih 45 evra kada funte pretvorim u evro I kada dodam kupon za popust od 10%, serija ide na ni manje ni vise nego na 35 bluray diskova, uz ustedu od kako oni kazu 320 funti 🙂 e sad mene zanima kako carina na to reaguje, kupio li je neko tako veliki box set? da li daju racun u paketu ili kako?

Kod:
http://www.zavvi.com/blu-ray/lost-seasons-1-6-complete-box-set/10270630.html

Kupi slobodno, platices samo pdv...

a pdv na koju vrednost? posto na netu pise negde I cena 400 dolara za ovo...jel isporucuju racun?

Zavvi na kutiji lepi pravu vrednost koju carina prihvata, bar do sada je tako bilo....
Meni je najveci boxset bio LOTR sa 9 diska ako se ne varam, i prosao sam sa 20 % od cene na pakovanju.

Ima li neki iskustva sa region lock sistemom? Mi smo region 2 a tamo pise region 1 bluray...hocu li ja to moci da pustim?

35 diskova? Sta 3 epizode po disku?

Poslednja izmena:
Pa to je bluray. Sezona 24 epizode na 6 diska po 50gb.

Ima li neki iskustva sa region lock sistemom? Mi smo region 2 a tamo pise region 1 bluray...hocu li ja to moci da pustim?

Tamo piše region B, što je Evropa. Ne znam na čemu gledas BR diskove.

Ali ima nekih drugih na kome pise A zato pitam, do sada nisam pustao ali bih voleo na kompu da pustam I na nekom bluray plejeru ubuduce na tv-u (jos to nemam).

Nazad
Vrh Dno