Šta je novo?

Blu Ray filmovi - gde iznajmiti/kupiti

Evo, Tuck počeo sa Blu-ray izdanjima. Ima ih na njihovom sajtu.

Evo, Tuck počeo sa Blu-ray izdanjima. Ima ih na njihovom sajtu.

Preskupi su. Primera radi I am legend kod njih kosta 36.7 USD a preko amazona 17$ plus shipping od oko 5$+ kolko znam carina se ne naplacuje na diskove. 10 000 b.c. je 22$, 300 kosta17$.

Imaju li neki Video klubovi po centru Blu-rayove? Na iznajmljivanje prvenstveno...

Naravno da su preskupi.
500 dinara u odnosu na englesko, a što se tiče američkog to je promenljivo zbog raznih popusta i sl.
Proći će dobra godina i nešto dok se te cene ne spuste.

Ali, svi su sa prevodom.

Nema tu ništa nelegalno, pa nisu ovo 90-te. Dajte ljudi da se manemo više takvog razmišljanja. Misliš da bi im iko od velikih kompanija dopustio da se to dešava?

Imaju pravo za te izdavače, svi izašli filmovi su sa srpskim prevodom.
Kao što DVD izdanja imaju, tako imaju i blu-rej izdanja.
Prema kutiji koja je tanja u odnosu na druga evropska izdanja, rekao bih da se rade u SAD.

Poslednja izmena:
Evo i Milenijum počeo sa blu-rej izdanjima.

Samo što su im cene...

Indijana 4 - 3500
Henkok - 3500
Gvozdeni Čovek - 3500
Transformersi - 3000

Nisu normalni.

Evo šta sam još našao.

Na gore navedene cene obračunava se porez na dodatu vrednost u iznosu od 8% za DVD diskove i 18 % za Blue Ray diskove.

Poslednja izmena:
Sta, te cene, plus 18% PDV-a? :D Stvarno nisu normalni... Mene ce Dark Knight izaci sa Amazona (ako uspe porudzbina) oko 1900 din sa troskovima posiljke i sve..

http://www.dvdzona.rs/user/blu-ray-filmovi-srbija/7_716_1_0_0/category.jsp

Ja sam narucio Indijanu 4 Specijalno izdanje na 2 Blu-ray diska 2392 din i Brem Stokerov Drakula 1360. Zvali me kuci da provere narudzbinu i poslali . Placate postaru kad stigne, postarina je 160din na ceo paket. Svi su mahom region free ili b tj. Evropa, prevod srpski nemaju svi. Izgleda da moze i custom narucivanje !

Poslednja izmena:
Da, ali samo britanska izdanja možeš da naručiš.
Naručio sam dosta izdanja preko njih.

Npr. Dead Space: Downfall sa srpskim prevodom sam platio 1990 dinara, a kod nas je skoro 1000 više.

Ima vec masa CEE izdanja sa cro i srb titlovima :banana:
CEE - Central & East europian ...za nekoga above ko je pitao da li je to legalno ,titlovanje i te munje :type:

Neka nova mesta gde se mogu iznajmiti blu ray? :)

Dosao sam poslom u BG na 3 meseca pa me zanima gde se trenutno mogu iznajmiti Blu Ray filmovi ?
Mnogi linkovi u temi ne rade, pa ako neko moze da navede mesta onako pod 1. 2. 3.

Isto tako koji DVD klub/klubove ne bih smeo propustiti ?

:wave:

Ljudi, ima li gde da se kupe BD filmovi? Nasao sam na par mesta, Megastores Elektroniki, WinWin, Treci Svet (Sava Centar), ali izbor je smesan. Ima li gde da se nadje sta? Moze ako ima i preko neta, ali ako diskovi sadrze nase titlove.

Videopolis u domu sindikata da spratu........al je izbor smesan. Nisam bio dugo al imali su oko 20 filmova:p
Jedino vredi naruciti sa stranih sajtova

Sa stranih sajtova jedino ako znas neki gde prodaju sa nasim titlovima. Napravio sam gore lapsus, mislio sam na BigBang, a ne WinWin.

Koliko sam uspeo da provalim, za sada jedino Millenium uvozi BD filmove sa nasim prevodima, cene su 2000-2500din, a izbor je prilicno bedan, za sada.

za internet kupovinu
Pa gledaj da bude CEE izdanje blu ray-a .
Nadjes ukrainske/ruske sajtove tamo su vecina CEE izdanja

Uzgred, pojavila se kod nas trilogija Gospodar Prstenova. Zna li neko da li je u pitanju Extended verzija?

Video sam da na kutiji nigde nista ne pise, ni theatrical ni extended, bilo mi sumnjivo da je obicna verzija. Ok, taman da se pristede parice do 2012 pa da se uzme komplet odjednom.

Prođe više od četiri godine... Kakva je sada situacija? Torenti rulaju, a? :d

Ja bih ponovo aktivirao ovu temu, kakvo je stanje kod nas, i koji su sajtovi od preko aktuelni provereno da stižu diskovi? Nebitni su mi srpski titlovi. Ima li nešto na šta treba da se obrati pažnja oko tih regija itd, puštao bih preko ps4?

^
Zaavi.com je odlican za narucivanje blueray filmova.
Ja koliko znam ako si PS4 kupio u evropi on pusta filmove iz regiona b/2 (region evrope, afrike, australije)

A za DVD isto važi sve preko 50e ide carina jel, nema izuzetaka verujem?

Vrh Dno