Šta je novo?

Bloom 32LX200HD???

zuke

Slavan
Učlanjen(a)
31.08.2007
Poena
395
Kao sto pise u naslovu,interesuje me imal ko kakvih podataka ,iskustava sa ovim TV-om.Kod nas se moze naci samo u jednoj prodavnici,prilicno je povoljan za 32''(cena oko 27000).Inace ima usb ,moze da cita i filmove,nije full hd.E sad vredil rizikovati?

hd ready vs fullHD razlika se ne vidi na više od 1,7m , a to važi za 42" ekrane .
http://myhometheater.homestead.com/viewingdistancecalculator.html

za 32 inča je ta daljina oko metar . dakle ako tv gledaš sa 2+ metra , nema šanse da primetiš razliku .

e, sasvim je druga priča kakav je stvaran kvalitet tog ekrana, GTG response je 8us , to bi značilo da je kekran spor i da je verovatnoća ghostinga velika.

za te pare imaš i malo čuvenije marke, kao grunding recimo .

Rezolucija mi u ovom slucaju nije ni bitna.Interesovao me je kvalitet samog uredjaja,slike... A ja nisam uspeo da nadjem ni jedan 32'' ,sa slicnom cenom?

Tesko da ces dobiti odgovor kakav je kvalitet/slika. Kad googlam ovaj model ne nalazi nista sem linkova nasih radnji.
Ne mora da znaci da je ocajan uredjaj ali..........u sustini macka u dzaku.....moze lepo da te sluzi 10 godina a moze da stvara sitne probleme....
Bolje sakupiti jos 10 hiljada i kupiti krsten tv

imaš ga i za 25449 a skuplji model za 29249 što je žešća ušteda u odnosu na winwin iako je ista firma u pitanju :D

ok tv za sobu i box ili ps3

Poslednja izmena:
da sam imao fleš sa materijalom isprobao bih ga ali sam video u akciji i deluje solidno. naravno izgleda jeftino ali to je zato što je i jeftin :D
to je uglavnom prepakovan brend, stavljen logo Bloom na tv koji u ponudi ima još zilion sličnih bezimenih firmi. najsmešnije mi je uvek bilo to u vezi sa kvalitetom, sa samsungom kao najvećom markom sam imao bezbroj loših iskustava (kako sa mojim uređajima tako i sa tuđim) međutim ovi kinezi su me uvek iznenađivali sa svojom izdržljivošću. ali naravno tu nema nikakvih pravila možeš ubosti model da radi bolje i duže nego neki jači brendovi a može brzo i da rikne. za te pare za 32" mislim da nije neki rizik jer ima i 2 godišnju garanciju. ali čisto da razjasnim da bih ja ovo isključivo pazario samo za sobu za ps ili box, sigurno ne za gledanje tv-a jer sumnjam u kvalitet prikaza naših skrnavih 4:3 kanala, kako će ih skalirati, da li ima panorama mod itd.

Ma meni je to i bila namera,da ga uzmem za sobu,koja je mozda 4x4,komp.mi je tu blizu tako da ga mogu kacit i igrat igre na njemu.Mozda i da mi bude zamena za monitor po sve,ko zna.Za dnevnu sobu ipak mora nesto kvalitetnije i vece,barem 42''.Ta cena od 25 i nesto je vrlo dobra,mada ga ja mogu nabavit i ispod 25000,jer radim u komp.radnji,al kad sam stavljao cenu,nisam mogao naravno staviti moju nabavnu :D. U svakom slucaju hvala .

Nisam jos,malo sam zakocio po tom pitanju,uglavnom ako bude nesto javljam :).

Ja sam ga malo gledao kod drugara,preko usb-a daje lepu sliku ,ali je kablovska katastrofa.Obican kinez ali za ove pare i nije losa ponuda ,mada ga ja nikada ne bih kupio jer za par hiljda vise imate tv od krstene firme.

Ja sam uzeo ovaj TV FullHD verziju,i mogu vam reći da je odličan za te pare,slika je odlična,za igrice više nego fenomenalna...usb čita .sub titlove i većinu kodeka(ne podržava .mkv,h263/h264..ali se radi na tome da se obezbedi update firmware-a,koji bi to ispravio,imam pouzdane informacije :) )
za ove pare ne možete naći bolji tv sigurno...što se tiče krštenih firmi i one se prave u kini tako da je to sve u suštini slično....
ako neko ima još nekih pitanja,recite pa da vam prenesem neke moje utiske jer sam ga kupio maltene kad se pojavio...

Kada nešto potiče i pravi se u Kini i kada se samo nešto sklapa tamo su potpuno dve različite stvari. Kung-fu marke i krštene su slične, da - slične po obliku :D

To jesi u pravu,ali kada uzmeš i uporediš kvalitet low cost proizvoda neke krštene marke i nekog kineza,složićeš se da i nema neke bitnije razlike u kvalitetu osim imena koji nose...

Nazad
Vrh Dno