Šta je novo?

Blood Omen I pod XP ???

Skaki

Čuven
Učlanjen(a)
06.08.2002
Poena
619
Da li neko moze da igra ovo pod XP-om? Ako moze, kako? Ja je imam skinutu sa neta i kad je startujem sve deluje ok, ali kad kliknem na start new game (ili tako nesto) igra se startuje - i jedino sto se vidi je neka krcma i krcmar se samo sheta iza shanka a ja mog lika nemogu da pomerim... Nijedno dugme ne funkcionise... :wall: Mozda nije xp u pitanju, ali me zanima ova igra, ako neko zna resenje neka pise...

Jeste XP problem, i potrebno je da instaliras jedan program koji usporava procesor.Ajde posto sam sad preko dialup-a, pogledacu pa ti javljam(na nekom od diskova mi je taj program)

Ne mogu da nadjem disk. Idi na google, kucaj "blood omen on xp" i malo pretrazi, ja sam tako isto provalio.

Ako treba da uspori procesor, neka skine Mo'Slo ili CPU Killer.

To sto koci u krcmi na pocetku igre je samo zbog brzine procesora.Kada to resis, radice bez problema. Nego to sto si skinuo sa neta nema animacije pretpostavljam. Sto nisi kupio igru, imas u GL softu za 150 dinara?

P.S. I awoke to the pain of a new existence, in a dank womb of darkness and decay.

Zakon igra..hehe

Hvala na infou... Inace idem o'ma sutra da kupim original... Naravno ako je samo 150 din...

Jeste. 1 cd = 150 dinara :)

Nego, ne znam da li si igrao ostale delove Legacy Of Kain serijala, a ako nisi obavezno igraj prvo prvi deo Blood Omen-a zato sto je to pocetak cele price

Pa zato se i raspitujem kako da upalim igru, jer mi je drug napricao svasta kako je dobra i tako to, pa rekoh da probam ali od samog pocetka... Za sada imam samo blood omen I i soul reaver II, na ostalo jos nisam nabasao... Ako znate da li neko ima ostalo ili gde ima da se nadje jeftino, pisite na pm...

e slusaj. Prvo igras Blood omen, pa Soul Reaver 1, pa SR2, pa Blood Omen 2, pa Defiance.Tako ces po mom misljenju najlakse shvatiti pricu, ako je uopste i shvatis, zato sto je malo konfuzna.Nekoliko puta se vracaju kroz vreme i menjaju istoriju pa je u nekim trenucima malo zbunjujuce. Ove delove koje sam spomenuo takodje imas u GL softu, tako da nece biti problema oko toga. Nemoj samo da te obeshrabri grafika u BO1, igra je savrsenstvo(prica, likovi, atmosfera...), ne racunajuci grafiku naravno :).

Ako ne odigras BO1 neces shvatiti pricu u ostalim delovima(jer se svi ostali zasnivaju na BO1) i bice ti jos konfuznije.

Grafika nije problem, samo ako je igra igriva... Igram sad Reunion i patim se sa njom jer nemogu da shvatim neke stvari :( a problem nije grafika ,) ...

svaka ti cast ako predjes soul reaver 2. mene je igra nevidjeno zamarala. puno vracanja u nazad, losi protivnici. bezveze je prava rec za tu igru. mada je prvi blood omen legacy of kain nesto sasvim drugo

ja sam igrao defiance ,a ostale delove nisam nashao osim soul reavera prvi deo i odlicni su ,mada kamera malo vishe ****

Vrh Dno