Šta je novo?

Blokiranje računara!!!

• Začetnik teme Porsche
  • Datum pokretanja
P

Porsche

Guest
Dešava mi se da mi računar zablokira ne sve komande tako da jedino pomaže taster za restart na kućištu dešava mi se pri svakom režimu rada i uopšte nema pravila kada će zablokirati ako je u tom momentu bilo zvuka u vidu muzike,filma ili zvuka iz igrice onda se čuje zujanje koje para uši koje dolazi preko zvuka. Čak ne mogu ni da ugasim num lock na tastaturi. Pomozite da rešim ovaj problem.

Poslednja izmena:
Da li si recimo scanirao racunar sa nekim dobrim AVom[nod32 ili kaspersky]??

Prvo vidi da nemas viruse, onda testiraj hardver i na kraju proveri drajvere i patcheve za Win.

Ako si klokovao procesor ili grafiku mozda ga to zabada pa samo malo smanji.
ili te mozda zeza napajanje kad povuce struju ako je u takvim situacijama.
I kolko se cesto to desava i u kakvim optrilike situacijama ?

Virusa nemam, čak sam brisao sve sa HDD-a, niti sam klokovao bilo šta od komponenti sve je na default, nema nikakvog pravila kada će da zakuje. Malo pre sam upalio komp i nakačio se na net i posle 3-4 min. zakova i posle toga evo već 25 min. ništa se ne dešava. Komponente su sve OK povezane i čistim ih redovno ne dozviljavam da se nakupi prašine.

Kolike su ti temperature u kucistu (CPU, VGA, HDD)? Kakvo je napajanje? Ako sigurno nemas viruse, adware i ostale *******cije, i ako ti je sav hardware pravilno instaliran, probaj sa cistom instalacijom Windows-a.

Ako nije do softvera, onda je najverovatnije do hdd-a ili mozda rama. Imao sam takav problem sa starim Maxtorom.

Temperature su mi OK. GPU-75 do 80, CPU-53 do 57, HDD-42 do 48 (imam dupli cooler na njemu) sve ove temperature su u toku igre.

Nazad
Vrh Dno