Šta je novo?

Blokiran nalog na facebook-u

Evo primer... Od drugarice mama ima tako oko 50-ak godina... Sta ona radi? Nasla je svoje drustvo iz osnovne i srednje koje nije videla 20 i kusur godina, sa njima deli pesme i kako je sve bilo nekad, dopisuju se zezaju, iovako nema sta da radi kad dodje sa posla oko 2, napravi rucak i to je to... batalila je TV i sad se uhvatila fejsa... Tu je farma i ne znam sta jos igra... I sta sad? Sta ce njoj znanje kako da reinstalira win?

Kad sam je pitao sto bude nekad po 5 sati (ukupno za ceo dan) na fejsu, ona mi odgovori da je smiruje to i da uziva, jer voli da se opusti...

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

U kafanu pa na starogradsku muziku, a ne da bulje u kutijetinu i razdeljuju pesmice. Mozes misliti... Kad mi neko pomene Fejsbuk odmah pomislim na one balavice iz Meka. Zasto? Pojma nemam.

pre par dana se sve srećno završilo :)

Nisam pokušavao da zatražim taj kod nekoliko dana, slučajno probam još jednom sa nekim levim brojem koji mi tu stoji na stolu i stigne neki kod, ja ukucam i sve proradi :)

The End.

Happy ending :D
Ovaj put :-devil-:

Pa pazi nema tu sta da se generalizuje. Doduse ima i ljudi koji se razumeju u tehnologije, ali ne u toj meri.

Medju par miliona ima i ljudi koji se razumeju u tehnologije ?
A u kojoj je to meri u koje tacno tehnologije razumeju poput tebe ?
pretpostavljam da si veliki-dr-mr ? :p
koje trolovanje...

Cemu hejt ? Koristi nekome i to je dovoljno. Kome se ne svidja ima alternativa mali milion.

Vrh Dno