Šta je novo?

Blokiran nalog na facebook-u

daxyco

Čuven
Učlanjen(a)
24.06.2009
Poena
515
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam nalog na facebook-u, iako ga ne koristim nešto mnogo i pre neki dan mi kad sam se ulogovao tražio potrvrdu identiteta da prepoznajem ljude sa nekih slika. I prepoznam ja njih naravno, a sledeći put kad sam se logovao, tražio da rešim captcha-u i rešim i onda kao mora provera telefonom. Ukucam ja i broj telefona ali poruka ne stiže.

Šta raditi? Da nekome šaljem mail sa potvrdom identiteta ili šta? Unapred zahvalan.

Jesi im dao i maticni broj, adresu, broj ukucana, njihove maticne, nabrojao kucne ljubimce, pokazao Alist za nekretninne koje imas u svom vlasnistvu? Nisi? Pa pozuri, zakasnices.

Nisam, ne znam na koji mail da im pošaljem.

To se meni desavalo kad sam se konektovao sa drugog mesta; recimo iz banja luke, praga itd, ali je posle prepoznatih faca drugara radilo sve bez problema!! Mozda si omasio neku sliku!?

Ma ne, sve sam pogodio, taj dan je sve radilo, od sutradan sam imao problem.

Da skupe još malo podataka o tebi...

^Bolje reci ne znam nego ovako da pišeš, nisam mali pa da mi bilo ko objašnjava moguće posledice mojih dela. Ako ja hoću da im dam JMBG, adresu i sl. recite da sam budala slobodno, ali u sebi, ovde mi to ne pomaže. A da li ću im ja to dati ili ne, moja stvar.

Kakvi debi_ni komentari... Ko ne voli, ne mora!

Da nisi naseo na neki phishing?

Mislim da nisam, taj mail ne koristim baš nizašta osim facebook-a, a otvaram ga samo of kućebi ponekad iz oficijelne aplikacije za android.

Jedino što mi treba jer mi je devojka kačila neke naše slike na moj profil a sad ih nema, a mrzi me da ih ponovo kačim.

To što ti se desilo dešava se kad se loguješ iz druge države, mere sigurnosti, bla bla... Isto se desilo mojoj devojci kad smo bili u madjarskoj, morala da čeka 24h da udje ponovo, dok ja nisam imao nikakvih problema pošto sam se logovao sa fona, nisu tražili nikakvu proveru. Sačekaj jedan dan pa probaj ponovo.

Poslednja izmena:
Najbolje ugasi akaunt. Mori se gluposti. FB u Srbiji koriste ljudi koji su inferniorni u tehnoloskom smislu. Ako ti zbog njih treba FB onda te kapiram.

Tako je mige; napuši ti milion ljudi na brzinu molim te!

Sta oni koji koriste FB su inferiorni? Mojne tako da generalizujes...

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Pa pazi nema tu sta da se generalizuje. Doduse ima i ljudi koji se razumeju u tehnologije, ali ne u toj meri.

Kakve sad veze ima stepen razumevanja u tehnologiju sa facebookom (katalogom)?! Ja licno sam na fb samo da bi muvao ribe i kakve sad to ima veze sa sa razumevanjem ili ne razumevanjem u neke druge oblasti?!...i sad sam ja inferioran u odnosu na sta, koga?!

...pa valjda u odnosu na one koji muvaju ribe bez FB-a :d

Kakve sad veze ima stepen razumevanja u tehnologiju sa facebookom (katalogom)?! Ja licno sam na fb samo da bi muvao ribe i kakve sad to ima veze sa sa razumevanjem ili ne razumevanjem u neke druge oblasti?!...i sad sam ja inferioran u odnosu na sta, koga?!

Moj co'ek :D

Doduse imam i neke rodjake i tako neke prijatelje iz inostranstva tako da pratim kod njih sta se desava (kako je kod njih lepo) a i razmisljam na koju destinaciju je dobro otici na odmor :)

muvam i sa i bez i preko poznanika i svakako i sta onda?!

edit: pretece me djilkos

Aj dobro ljudi, nije to ovde poenta, zna li neko na koji mail da šaljem žalbu?

Pa valjda oni imaju neki mail podrsku za te zalbe? Nikad nisam to gledao jer mi nije trebalo, mada iskreno nisam ni video, bas sam pre neki dan cackao po svim settingsima.

Poenta je da ako bi gledali koju uslugu na internetu najvise koriste ljudi iz Srbije a pritom da se ne razumeju u tehnologiju i hardware i koriscenje istog to je svakako FB.

Ne najbolje sad da svima koji koriste FB odsecemo prste jer ne znaju kako da reinstaliraju win npr. Nemoj da generalizujes mige ;)

To su klinci od 12 do 16 kojima bi zabranio FB da sam im roditelj, ajd kad predju u srednju moze donekle, ali 1-2 sata posle komp pod kljuc ide, ustvari samo uzmem modem :) a ovi ostali od 16 do 25, pa sta sad nisu svi nauceni da imaju doktorate iz IT-a... Sigurno ih vise zanima nesto drugo sto mozda tebe ne zanima, a onda te nazovu no lajferom, jer ti imas veliko znanje iz IT polja.

Capisci?

Poslednja izmena:
A gde su zene preko 50 dina, ne znaju mejl da posalju, ali znaju da lajkuju fotografiju ili neki sherovan narodnjacki hit iz osamdesetih.

A gde su zene preko 50 dina, ne znaju mejl da posalju, ali znaju da lajkuju fotografiju ili neki sherovan narodnjacki hit iz osamdesetih.

Pa sta? O cemu pricas,koga boli uvo za to sta znaju odredjene starosne grupe na FB? Osim samog FB,naravno ;-)

Scouser - svetski megacar

Evo primer... Od drugarice mama ima tako oko 50-ak godina... Sta ona radi? Nasla je svoje drustvo iz osnovne i srednje koje nije videla 20 i kusur godina, sa njima deli pesme i kako je sve bilo nekad, dopisuju se zezaju, iovako nema sta da radi kad dodje sa posla oko 2, napravi rucak i to je to... batalila je TV i sad se uhvatila fejsa... Tu je farma i ne znam sta jos igra... I sta sad? Sta ce njoj znanje kako da reinstalira win?

Kad sam je pitao sto bude nekad po 5 sati (ukupno za ceo dan) na fejsu, ona mi odgovori da je smiruje to i da uziva, jer voli da se opusti...

Bolje da se vide uzivo. Deca bre ne izlaze napolje da se igraju. Susrecu se na FB. To im je igraliste za igru. Ne znaju sta je lopta, kliker, bicikla. Sve su podredili FB. Malo je dece koje stignu da ostatak slobodnog vremena koje nisu potrosili na FB potrose na nekom fudbalskom igralistu.

Gledaj doslo je da kazem novo vreme, roditelji prezaposleni, a i kad dodju kuci zele samo da se odmore... Nemaju vremena za decu da im objasne poentu svega, ne obracaju paznju na njih, zele samo da dodju do novca, kasnije kupuju ljubav, a deca k'o deca ne razumeju i sve je podredjeno drustvu, a dete da bi se uklopilo u drustvo mora da prati "trendove"... Gledaj i ja sam za uzivo, da se zezamo, ali kako kad je neko navikao na nesto, tesko je odvuci ga i preusmeriti na drugu stranu...

Nazad
Vrh Dno