Šta je novo?

Blokira se XP...

Učlanjen(a)
23.01.2006
Poena
319
Misterija za vas...

Sistem se boot-uje bez problema...
Sve radi bez ikakvog problema...
U Task Manageru se ne pojavljuje nista sumnjivo...
... i posle nekog neodredjenog vremena (5min... sat... sat i po...) se jednostavno sve zaglavi, jedino moze da se mrda mis, ali ni to ne zadugo...

Pregledao Kaspersky-m, nema nista... Pretrcao mem-test, kontam, mozda otisao neki modul... sve OK!

HELP!!!

Spyware-i ?

E aj ja da ne otvaram novu temu posto imam slican slucaj sa internetom, imam dial-up i cesto mi iz cista mira zakuca veza, ali prvo windows(XP SP2) promeni na kratko (2-3sekunde) na onu sugavu iz win98(prozori izgube boju i oblinu) i konekcija i dalje traje ali ne mogu da otvorim ni jednu stranu a telefon daje znak zauzeca(pisti-cvili), ako probam da se diskonektujem ne mogu i nece da se izgubi ona ikona konekcije jedini lek za ovo je reset racunara, ali zanima me dal je modem zvekno i kako to da proverim? Da li je moguce da je do windowsa?

Pa uradio je avast sken i sve OK. Spyware je bio jedan komad i jos neka glupost koja je popravljena. Probacu druge drivere, pa cu videti da li ima nekih promena.

Poslednja izmena od urednika:
a da proveris da ti se ne greje neka od komonenti? mozda ce zvucati cudno, video sam slican slucaj, a problem je bio u - kuleru na napajanju.

Heh

To ti popravlja Win update, ne znam napamet koja je zakrpa mozda se neko javi vec al imas i ovde temu al me mrzi da trazim...
PS neko rece ako je XP SP2 da je to popravljeno al nije mora zakrpa.

Ko zna kome sam trebao odgovoriti, verovano par tema gore il dole... ludilo:wall:

Proveri hladjenje da li sve radi OK.
Proveri memoriju.
Proveri napajanje.

Juce je dosao drug kome se komp restartovao iz cista mira. Ono u fazonu nepredvidljivo i on je pokusao reinstalaciju i ona je pucala. Ispostavilo se da ga napajanje *****ava.

probaj da zamenis PS2 periferije (mis i tastaturu)

baci pogled u win event viewer

Poslednja izmena:
E hvala puno Soni. Bio si u pravu, posle instalacije one zakrpe radi OK, prodje i po 6 sati a veza ne puca.

Nazad
Vrh Dno